eskort samsun

ÜNYENETHABER

GENEL MERKEZİN KARARINA UYACAK MI ?İSTİFAMI EDECEK ?

GENEL MERKEZİN KARARINA UYACAK MI ?İSTİFAMI EDECEK ?
04 Kasım 2018 - 3:30

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri dolayısıyla AK PARTİ Genel Merkez ‘in yayınladığı seçim takvimi açıklanmasının ardından gözeler belediye Başkan  aday adaylarına çevrildi.

Ak parti ilçe Başkanı Hüseyin Tavlı’nın Ünye Belediye Başkanlığı adaylığı için temaslarda bulunduğu öğrenildi.

Yaptığımız araştırmaya Ak parti ilçe Başkanı Hüseyin Tavlı’nın önümüzde ki günlerde Genel Merkezin işaretini beklemeden görevinde istifa edeceği  iddia edildi.

GERÇEKTEN BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAY MI? İTİBAR KORKUSU MU ?

Cumhurbaşkanının üzerine başa başa ” Genel Merkezin işaretini beklemeden teşkilatı boş bırakmayın” emrine rağmen ,  Ak parti ilçe Başkanlığı görevine geleli henüz bir yıl dolmadan Ünye Belediye Başkanlığı için aday olacak olan şuan ki ilçe teşkilat Başkanı Hüseyin Tavlı’nın bu kararı almasında en büyük etkeni ve nedenleri ,eksisiyle, artısıyla önümüzde ki günlerde ADAY ADAYLARI bölümünde açıklayacağız.

YÖNTEM AYNI ,BAŞKANLARDA İSTİFA BAHANESİ İLE GÖREVDEN ALMA ENDİŞESİ

Bilindiği gibi AK Parti’de, 24 Haziran seçimlerinde milletvekili adaylığını düşünen belediye başkanları için de benzer bir formül işletilmişti. Aynı zamanda bu yöntem ile 24 Haziran’da hizmetlerinden memnun olunmayan belediye başkanları açısından da aynı zamanda bir değişim sürecinin yaşanmasını sağlamıştı.

Bugün ise  bu  sürecin belediye başkanlığı adaylığı için de geçerli olacağı ve hizmetlerinden memnun olunmayan teşkilat başkanlarının bu yöntemle görevlerinden alınacağı belirtildi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-