eskort samsun

ÜNYENETHABER

Cumhurbaşkanı Destekli “İBA”nın Yeni Ordu Temsilcisi Belli Oldu

Cumhurbaşkanı Destekli “İBA”nın Yeni Ordu Temsilcisi Belli Oldu
05 Kasım 2018 - 16:51

 

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği, özellikle 15 Temmuz 2016’daki darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanlığı destekli faaliyetler yürüten bir sivil toplum kuruluşu olarak öne çıkan bir dernek. Türkiye’nin önde gelen İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği çatısı altında 25 yıldır Sivil Toplum Kuruluşunda  Başkanlık yapan Cavit Arslan,  Ordu İl Temsilcisi oldu.

Ordu İl Temsilcisi olan Cavit Arslan, konuşmasında İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği’nin amacını ve faaliyetlerini açıkladı.

“Biz Birlikte Güçlüyüz” bu derneğin genel amacı kardeşlik sınır tanımaz.”

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Ordu İl Temsilcisi Cavit Arslan: “Türkiye’de 2009 yılında kurulan İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Ankara`da kurulmuştur ve genel merkezi Ankara’dadır. Başkanımız Sayın Yücel Can beyefendi aynı zamanda mecliste görev yapmaktadır.

Ülkeye Zarara Sokan Her Şeye “Hayır” Diyoruz

“İBA, Suriye’de babası ölen yetim, öksüz olan çocukların eğitim, barınma, okul ve sağlık gibi giderlerini karşılayan yardım derneklerinden birisidir. Derneğimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın önderliğinde kurulmuş olup, misafir kardeşlerimize sahip çıkmayı amaçlamaktadır.

İdareci ve Bürokratlar Derneği insanı ve tarihi görevi yerine getirerek, “kardeşlik sınır tanımaz, biz birlikte güçlüyüz muhacirlere ensar olarak kucak açmaya devam ediyor”. Bu derneğimizin Türkiye için her türlü teröre, darbeye, bölücülük hainlere istikrarı bozan, bölen ve parçalayan ülkeyi zarara sokan her şeye hayır diyoruz.

Ankara’da olan bu 15 Temmuz olayında bizlerde sokaklardaydık ortak hareket ettik. Devletimizin, hükümetimizin Cumhurbaşkanımızın yanında yer aldık. Yatırıma, gelişmeye, lider özlenen umut ve ümit bir Türkiye’ye, birlik ve beraberliğe, kardeşlikte sınır tanımaya evet dedik ve sınıfımızı belirleyerek mücadeleye devam ettik, ediyoruz. Sen, ben yok biz var beraberlik var. Bu derneğimizin esas amacı önümüzde ki günlerde yapılacak faaliyetlerimiz bakanlıklarla, belediyelerle ve diğer STK’lılarla çeşitli sertifikalılara eğitimler vererek insanları bilgilendireceğiz.”

“Altı Dernekte Görev Yapıyorum”

“Ben kendimi bildim bileli Sivil Toplum Kuruluşlarında görev yapmaktayım. 1990 yılında ilk olarak Reis Arslan Spor Kulübünü kurdum, 4 yıl sonra Ünye Fırıncılar Temin ve Terci üç dönem başkanlık yaptım ve Fırıncılar Odası Başkanlığı yaptım. Son dönemlerde Brezilya Jujutsu Federasyonu’nun Ordu İl Temsilcisi Karadeniz Bölge Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeliği yapmaktayım. Ordu Gençlik Kulüpleri Federasyonu Başkan Yardımcısıyım şuan başkan yardımcısı olarak görev yapıyorum. Mili hakem ve antrenörüm ve şuan aktif olarak altı dernekte görev yapmaktayım.”diye konuştu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-