eskort samsun

ÜNYENETHABER

Yeni Başkan Karagöz “Daha İyi Bir Ünye İçin Buradayım”

Yeni Başkan Karagöz “Daha İyi Bir Ünye İçin Buradayım”
05 Kasım 2018 - 18:02

İyi Parti Ünye İlçe Başkanı Osman Karagöz göreve başladı.

Göreve gelmesiyle ilgili açıklamalarda bulunan İyi Parti Ünye İlçe Başkanı Osman Karagöz, yeni ekibi kurma aşamasında olduğunu belirtti.

Ünye’nin tüm sorunlarını çözüp halka çok daha iyi hizmetler sunmak istediğini ifade eden Karagöz açıklamasında şunları kaydetti;

İyi Parti İlçe Başkanı Osman Karagöz: “24 Haziran seçimlerinden sonra partimiz teşkilatlarında yenilenme hareketi başladı. Bu hareket ilk önce iller düzeyinde başladı ve aşağı yukarı her yerde tamamlandı, listeler Ankara’ya gitti. Daha sonra ilçeler bazında aynı başladı. İyi Parti’de Ünye ilçesi olarak da bu görev bana verildi.

Amacımız Geleceğimiz Türkiye’sini Gençlere Rahatlıkla Emanet Etmektir

Görevlendirme yazımı daha yeni aldım ve yeni ekibimi kurma aşamasındayım. Amacım Ünye’ye hizmet edebilmek, iyi bir Ünye, geleceğimize teslim edebileceğimiz bir Ünye’dir. Aynı zamanda bu iyi bir Türkiye olarak partimizin de hedefidir. Her şeyden evvel Cumhuriyet değerlerine, Atatürkçü ilkelere saygılı, bunları yaşatmak için var olan ve geleceğimiz Türkiye’sini gençlerimize rahatlıkla emanet edebilmek için buradayız.

Her Türlü Özveriyi Gösterebilecek Bir Yönetimle Karşınızda Olacağız

Ünye olarak hedefimiz, Ünye’nin tüm sorunlarını çözüp halkımıza çok daha iyi hizmetler sunabilmektir. Bu konuda yeni projeler ve alternatifler üretip bunları hayata geçirebilmek için her türlü özveriyi gösterebilecek bir yönetimle karşınızda olacağız. Teşkilatlanma sürecini çok hızlı bir şekilde bitirip sokaklara ineceğiz.” diyerek sözlerini tamamladı.

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-