eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ünlü Oyuncu Erdal Beşikçioğlu, Memleketi Ünye’de

Ünlü Oyuncu Erdal Beşikçioğlu, Memleketi Ünye’de
06 Kasım 2018 - 15:48

 “Bir Delinin Hatıra Defteri” oyunu için Samsun’a gelen Erdal Beşikçioğlu Samsun’da tiyatro severlerle buluştuktan sonra memleketi Ünye’yi ziyaret etti.

Beşikçioğlu, Ünye Sofra Restoran’da hem CHP Ünye İlçe Başkanı İsa Maral ve yönetim kurulu üyeleriyle, hem de basın mensuplarıyla bir araya gelerek kısa bir  sohbet yaptı.

Ünyeli bir ailenin çocuğu olan Erdal Beşikçioğlu, Kültür Merkezi’nin kültürel faaliyetler anlamında elzem bir ihtiyaç olduğunu belirterek, Ünye Kültür Merkezi’ne kavuştuğunda hemşeriyleriyle tiyatro oyunu ve sinema galalarında buluşmanın sözünü verdi.

Ardından, Sanatçı Erdal Beşikçioğlu Ünye sahilinde sevenleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Beşikçioğlu “Ocak ayında İkinci Dünya Savaşı’nın bitmesine sebep olan Türk bir ajanın hikayesini anlattığımız sinema filmi vizyona girecek. Büyük prodüksiyonlu bir iş oldu. Müslüm Filmi’nin yapımcısı Mustafa Uslu Çiçero filmin yapımcılığını üstlendi” dedi.

Ünye’de Kültür merkezinin olmamasının Ünye adına üzücü olduğunu dile getiren Sanatçı Erdal Beşikçioğlu, “Ünye’de büyük bir salon ya da kültür merkezi yapılmış olsaydı biz gelir oyunlarımızı da burada sahnelerdik. Keşke 500 kişilik tiyatro salonumuz olsa da ben her hafta gelir oyunlar sergilerdim. Buradan güzel güzel oyuncular, sanatçılar çıkarabilsek. Eskiden öyleydi burası. Çocukluğumda 3-4 sinema vardı. Her dönemde en önemli prodüksiyonları burada seyrederdik. Benim için Ünye’ye gelmek sinemaya gelmektir. 126 bin nüfuslu Ünye’nin de böyle bir kültür merkezine ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. AVM’lerimizi yapmışız, koca koca binaları yapmışız ama o binalarda insanları yanlızlığa terk etmişiz” dedi.

Erdal Beşikçioğlu KİMDİR?

Erdal Beşikçioğlu, 5 Ocak 1970 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. Babası Ordu, Ünye’li ve memurdur. Annesi ise Ankaralı, Arnavuttur. Kendisi, bu ailenin ilk çocuğudur. Babası Vakıflar Bankası’nda müdürlük yapıyordu. Sürekli olarak tayinleri çıktığı için ilkokula Ankara’da başlamasının ardından Kayseri ve İzmir’de devam etti. İzmir Özel Türk Koleji’nde liseye başladı fakat sonrasında İzmir Narlıdere Mehmet Seyfi Eraltay Lisesi’ne geçerek, eğitimine burada devam etti. Son olarak ise liseyi Ankara’da tamamladı. Beşikçioğlu, Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı İlhan Cavcav’ın yeğenidir.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-