eskort samsun

ÜNYENETHABER

BAŞKAN ADAY ADAYI CEMİL AKSU HIZLI BAŞLADI

BAŞKAN ADAY ADAYI CEMİL AKSU HIZLI BAŞLADI
13 Kasım 2018 - 23:28

 

31 Mart 2019 yerel seçimleri için AK Parti’den aday adayı olan iş adamı Cemil Aksu seçim çalışmalarına hızlı başladı.Çaybaşı belediye başkanlığı için resmi müracaatını yapan Cemil Aksu seçim çalışmaları kapsamında esnafları ziyaret etti ve  vatandaşlarla görüştü.

ADAY ADAYI AKSU SEÇİM STARDINI VERDİ

Bugün Çaybaşı , İlküvez mahallesinde esnafları ziyaret ederek çalışmalarıma başladım diyen Aksu,”Ak Parti İlçe teşkilatı kurucularındanım. Çaybaşı’ nın tüm bölgesine ve mahallelerine eşit hizmet vermek için , ayrıştırıcı değil birleştirici olarak topluma eşit hizmet vermek için bende varım dedim. Çaybaşı ilçe teşkilatımızla istişare içinde seçmenlerini eşit tutarak esnaflarla, muhtarlarla , sivil toplum örgütleriyle el ele vererek çalışmak hizmet için aday adayı oldum.Aday adaylığı süreci kesinleşmeden seçim stardı verdim.Çaybaşı ilçe teşkilatının , il teşkilatının ve genel merkezimizin verecek olduğu kararlara saygı duyarım . Şartlar ne olursa olsun Ak partinin yanındayım.Diğer aday arkadaşlara da başarılar dilerim” dedi.

VATANDAŞTAN  AKSU’YA YOĞUN İLGİ

Çaybaşı’na birçok hizmetler yapan iş adamı Cemil Aksu’ ya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşların sevgi seli altında ziyaretlerini gerçekleştiren Aksu ,hemşehrilerinden bol bol tebrik aldı. Aksu’da kendisine gösterilen teveccühden duyduğu memnuniyeti dile getirerek hemşehrilerine teşekkür etti.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-