eskort samsun

ÜNYENETHABER

HİLMİ GÜLER’E ADAYLIKTAN ÇEKİL PROVOKASYONU

HİLMİ GÜLER’E ADAYLIKTAN ÇEKİL PROVOKASYONU
24 Kasım 2018 - 1:50

Yerel seçimler için  AK Parti aday adaylarının açıklanmasının arifesinde sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Öyle ki siyasetin büyük ,küçük ,ağabey tanımadığı gibi parti ve siyasi ahlaka sığmayacak gelişmelerde kamuoyunda hayretli izleniyor.

 

SEVİYE DÜŞTÜ

Bazı adaylar için kişisel rantlar  ve menfaatler Parti ve Ülke menfaatlerinin önüne geçti. Kazanmak için her yol mubah anlayışı bugünlerde özellikle AK Parti aday adayları arasında belirgin olarak görülebiliyor.

GÜLER’E SAYGISIZLIK

Gelinen son noktada AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hilmi Güler ismine, belirli kişi ve yandaş çevreleri ile terbiye sınırlarını aşacak şekilde yıpratma ve karalama politikaları uygulanıyor.

Bakanlık yapmış, siyasi abi konumunda olan, tecrübe ve yaş olarak daha çok saygınlık gösterilmesi gereken Hilmi Güler için bazı karanlık çevreler düğmeye bastı.

HAMARATI DESTEKLEYEN EKİB İŞ BAŞINDA

Kişisel arzularını her şeyin önünde tutan ve kazanmak için her şeyi kullanacak kadar gözü dönen bu karanlık çevrelerin, büyükşehir belediye başkanlığı için desteklediği aday ise ne yazık ki yine aynı partiden Mustafa Hamarat olarak karşımıza çıkıyor olması ayrı bir ayıp…

Burada sayın Mustafa Hamarat’ı zan altında bırakmadan ekranlarına çıktığı,gazetelerine manşet olduğu, yanında seçim çalışmaları yapan ,milletten beraber oy istediği , beraber gezdiği, dolaştığı, kısacası beslediği kişilerin insani ve parti ahlakı dışında hareket etmeleri kamuoyunda esefle karşılandı.

HİLMİ GÜLER’E FETO TAKTİKLERİYLE PROVOKASYON

Sistematik olarak Hilmi Güler’e yapılan yıpratma ve karalama kampanyaları siyasetin bir cilvesinden öte, belden aşağı vurulan kabul edilemez ve FETÖ vari argümanlar  olarak  kamuoyunun dikkatini çekti.

İŞTE GÜLER’E YAPILAN PROVOKASYONLAR

Öyle ki bundan bir buçuk sene önce Sayın Mustafa Hamarat’ı Enver Yılmaz’a kumpas kurmakla suçlayan ve Sayın Mustafa Hamarat’ ın Feto ile bağlantılı olduğunu dakikalarca TV ekranlarından gösterenler bugün farklı duruşlar sergilemektedir.

Bu kişi FETÖCU diye lanse ettiği Mustafa Hamarat için bugün methiyeler düzmek biryana( ‘’tevazu, samimiyet, gayret, Hamarat’’ Adam diye yazılır hamarat diye okunur’’) diyebilecek kadar fikri ve zikri değişmiş.

Bu kişi daha da ileri giderek, a haber’in Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’in aday oldu haberini kabul etmeyecek kadar gözü dönmüş ‘’akşam iki ayrı kanal iki ayrı haber yaptı. sonuç açıklandığında kimin haberci olduğu kimin palavracı olduğu ortaya çıkacak.’’ diyerek daha önce FETOCU diyerek lanse ettiği Mustafa Hamarat aday olsun diye gözü dönmüşcesine iddialarda bulundu.

HİLMİ GÜLER’İ YALANCILIKLA SUÇLADILAR

Mustafa Hamarat’ ın başka bir yandaşı ise Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hilmi Güler’i  yalancılıkla suçladı.’’ Sayın bakanımızın Mustafa bey’e destek sözünü ve kendisinin katiyen Büyükşehir Belediye Başkanlığı istemediğini belirtmiş’’ ve şahitlik de yaparak Sayın eski bakanı yalancılıkla suçlamıştı.

Yine Mustafa Hamarat’ ın yıllardır yanında dolaşan isim ,eski bakan şimdiki Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hilmi Güler’i insani sınırları zorlayarak”Sayın bakanımız yaşlıdır, Ordu zor bir coğrafyadır koşmak gerek’’ diyerek Hilmi Güler’e hakaret etmiştir.

FACEBOOK FARESİ ALGI YAPIYOR

Yine kendini dürüstlük abidesi gösteren facebookta yalan yanlış ve şantaj varı paylaşımlarda bulunan, değerli siyaset adamı ve devlet büyüğü bakanımızı kendine kalkan yapan, her cümlesinde bakanımızın adını ağzına alıp onun ismi üzerinden rant sağlayan Facebook faresi ise bu tezgahın başka bir temsilcisi durumundadır.

Rant için Hilmi Güler’e  hakaretler edip, Ordu için Hamarat’ı getirmeye uğraşanlarla aynı safhada olduğu paylaşımlarından ortadadır.

‘’Mustafa Hamarat Ordumuzun siyasi değeridir. Duruşunun zekatı siyasetçi olmak isteyenler için ders konusudur ,kurumlarda ders olarak okutulur’’ diyecek kadar överken diğer taraftan sayın Güler için ,

‘’Ordu’da OBB de adı geçen Başkan olursa maç mağlubiyet ile biter’’diyecek kadar olumsuz algı yapma cüreti  kendine kim tarafından verilmiştir?

KUMPAS VE ŞANTAJ

Son zamanlarda Hilmi Güler’i karalama kampanyası daha ileri götürülerek  otellerde, restaurantlarda AK Parti’den aforoz edilmiş kişilerle görüştüğüne dair dedikodular yaymışlardır.Ve üstene utanmadan uydurukları yalana Hilmi Güler beyden diyet ister gibi ‘’göreve gelmenden çekil’’ şantajıda yaptılar.

Yukarıdaki olayları yapan ve Güler’i provake eden  ekip, Hamaratın yanında olan ve ondan beslenen bazı kişilerden oluşması AK Parti adına üzücü bir durum…

 

HAMARAT TEŞBİHİNE SAHİP ÇIKMALI

Ordu’da bazı TV ,gazete, Facebook ve diğer yayın organlarının  ile aynı partili aynı adayına yerin dibine sokarken bir diğerine yağlaması üste çıkartması Sayın Hamarat’ ı kamuoyunda zor duruma bırakmaktadır.

Yukarıda belirttiğimiz TV, gazete,Facebook fenomeni ve diğer kişiler bir teşbihin taneleri ise imamesi Sayın Hamarat’tır, bunu bütün kamuoyu bilmektedir.Ve sayın Hamarat teşbihi nasıl çekerse öyle gider…

GİDENLERDEN DERS ÇIKARIN

Öyle ki bugün memleketin ve AK Parti’nin selametini kendi menfaatinin önünde tutan kişiler şunu unutmamalıdır;

Bugün partiniz olan AK Parti olmasaydı sizde olmazdınız. O yüzden seçim sürecinde ne yaparsanız yapın ama karşınızdaki iradeye saygı duyun ve ahlaksızca belden aşağı tutumlara girerek kendinizi ve partinizi küçük düşürmeyin.

Ak Parti gerek teşkilatlarda, gerekse belediyelerinde ahlaksız durumlara ve yöneticilere asla musaba  göstermemiştir. Bu tutumunuz öyle giderse gerekli mevzuatın uygulanması için gerekeni yapacak kadar da partiniz güçlüdür

Ve son olarak  sayın Mustafa Hamarat’a soruyoruz,

yaşananlardan haberdar mısınız ?

Ve bu olaylara nasıl müdahale edeceksiniz? 

İŞTE BAZI PAYLAŞIMLAR

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-