eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÇAYBAŞI’NDA DEMİRCİ RÜZGARI

ÇAYBAŞI’NDA DEMİRCİ RÜZGARI
27 Kasım 2018 - 1:07

 

Çaybaşı’nda Demircinin ayak sesleri.

Cumartesi günü açıklanan illerin ardından gözler İlçelere Çevrildi.

 

Ak Parti Çaybaşı İlçe Başkanlığına  Adaylık başvurusunda bulunan Süleyman Demirci, Kısa süre Önce Orduda yapılan temayül de ilk Üç kişi den biri olan Demirci,Ak Parti Genel Merkezi görüşlerini almak üzere  İlçe Başkanları geçen hafta Ankara’ya çağrıldı,

Orada da ilk üçe Girmeyi başardı.

Demirci hem Derin siyasetçi hem de aktif biri olmasının yanı sıra, Onu Öne çıkaran asıl sebep,iki yerleşkenin tam Ortasında olması.     İlküvez merkez ile Çaybaşı merkezli zaman zaman Bazı kesimler tarafından rekabet halinde olması nedeni ile Ön plana çıkıyor. Demircinin, İlküveze de Çaybaşı’na da 7 km’ re Uzaklıkta, iki yerleşkenin tam ortasında oturuyor olması nedeni ile,  Halk tarafından bu ayrımcılığı bitirebilecek olan Tek kişi gibi görülüyor.

Seçim kampanyasında Gönül Belediyeciliği üzerine vurgu yapan, halk arasında sempatik tavırlarıyla dikkatleri üzerine toplamayı başarıyor. Süleyman Demircinin 2002 yılından bu yana seçim kampanyalarında Hilmi GÜLER den Eyüp FATSA ya sunumlar yapması dolayısıyla tanınan bir kişi olması da onun bu yarıştaki rekabetini artırıyor.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-