eskort samsun

ÜNYENETHABER

YARIM KALANI TAMAMLAMAYA GELİYOR

YARIM KALANI  TAMAMLAMAYA GELİYOR
27 Kasım 2018 - 23:38

Eski Ünye Belediye Başkanı ve aynı zamanda 31 Mart 2019 seçimleri için Ak Parti Ünye Belediye Başkan Aday adayı olan Ahmet Arpacıoğlu gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Cihan Çakır’ı ziyaret etti.

Ünye Belediye Başkanlığı için neden aday adayı olduğunu açıklayan Arpacıoğlu, Ünye için yaptığı çalışmaları ve hayata geçirdiği projeleri anlattı.

Ünye Belediye Başkan Aday adayı Ahmet Arpacıoğlu açıklamasında şöyle konuştu;

“Doğruları söyleyebilmek gerçekten çok önemlidir. Ben bu doğruların yanında bugüne kadar durduğunuz için Çakır Medyayı  kutluyorum.

YAPILAMAYANI YAPTIK

Ben niye aday oldum?Ben Ahmet Arpacıoğlu olarak 10 yıl Ünye`de Belediye Başkanlığı yaptım. Bugün 15 Temmuz Ticaret alanı olarak ifade ettiğimiz yerde toptancı hali vardı. İnsanlar geçemez iç içe olurdu. O alanı rahatlatmak için çok mücadele ettik.  Toptancı halini çıkardık. İtfaiye  yeri de çok görüntü kirliliği olan yerdi, orayı çıkarttık. Burayı rahatlamak adına bütün bunları yaptık.

ÜNYE’YE GÜZEL ESERLER KAZANDIRDIK

Ünye`de birçok eserlerimiz var, yaptıklarımız var, yapamadıklarımız var. Anlatmak gerekirse konu başlıklarıyla hepsini söyleyememem ama hatırladığım kadarıyla anlatayım. Ünye`nin 50 yıllık su ihtiyacını çözdük. Ünye`nin Karadeniz’in kirli denizi olan Karadeniz’i Ünye’de temiz hale getirmek için Doğu ve Batı Arıtma Tesislerin bugün 100 trilyona yapılacak bir yatırımla yaptık başardık. Su bizim için çok önemliydi. Su projesiyle birlikte arıtma tesisleri yaptık. Belki bugün 200 ve 100 trilyona yapılacak bir projeydi ve bunları başardık.

Atatürk parkı hanımların gidemediği, erkeklerin de çok cesur olanların gidebildiği bir yerdi. Orayı ailelerin gidebileceği bir park haline getirdik.  Atatürk parkıydı, Cumhuriyet meydanıydı, hamd olsun başarıyla ve onurla tamamladık.

SON YAŞANANLAR ÜNYE İÇİN TALİHSİZLİK

Bu dönemde Ünyeli bir takım talihsizlik yaşadık, keşke yaşanmasaydı. Biz burada Ünyeli olarak da üzüntü duyuyoruz. Ünye olarak bugün hizmet alan güzel konulara eşlik eden ve ev sahipliği eden bir ilçe olarak anılmaktan öte son dönemlerde maalesef hiç istemediğimiz olaylarla muhatap olduk.

KAMUOYUNUN TEVECCÜHÜ İLE ADAY OLDUK

Kamuoyunda gördüğümüz ilgi ve iltifat, vatandaşlarımızın bize karşı olan teveccühü, bize tekrar aday olma noktasında karar değişikliğini zorunlu haline getirdi. Hamd olsun tekrar aday olduk. Kamuoyunda gördüğümüz destekler için çok teşekkür ediyorum. Sonuç inşallah hayırlı olur. İnşallah keşkelerle anılmayız. İnşallah Ünye’nin ufkunda geçmişte olduğumuz gibi güzel konularda, güzel hizmetlerle anılan bir yer olmak adına hareket ediyoruz. İnşallah sonuçta Ünye için hayırlı olur.” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-