eskort samsun

ÜNYENETHABER

HAMARAT TELEFONLARA ÇIKAMADI,ADAYI RANDEVUYA GELMEDİ

HAMARAT TELEFONLARA ÇIKAMADI,ADAYI RANDEVUYA GELMEDİ
28 Kasım 2018 - 3:29

KAPTAN KÖŞKÜ(KÖŞE YAZISI)

HABERLER KAN DAVASINA DÖNÜŞMESİN

Mahalli seçimlerde  sokağın tanımadığı, ismini dahi duymadı aday adayları Belediye Başkanlığı gibi önemli makamlara talip oldular.

Kimi dayısına,kimi parasına,kimi davasına ,kimi halktaki karşılığına güvendi ve bu yola çıktı.

Peki Cumhurbaşkanı ve Ak parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan aday olacaklara ne dedi?

‘’Vatandaşta karşılığı olan teşkilatların sevdiği, sivil toplum örgütleri tarafından desteklenen ve o ili kalkındıracak projeleri olan, vatandaşın yakından tanıdığı isimler olmalı’’bu kriterlerden sadece bir tanesi olarak adayların önlerine koyuldu.

Bizde gazete olarak sizlere Ak parti aday adaylarını tanıtmaya çalıştık ki Ak parti kriterlerine uyuyorlar mı? görelim istedik

Bu kapsamda yerel seçimler yaklaşırken aday adayları hakkında yaptığımız değerlendirme yazılarımızda Ak parti Aday adayı İsa Gümüş’ü Cuma günü kaleme almıştık.

Haberde  AK Parti Ünye belediye başkan aday adayı ”İsa  Gümüş’‘ kimdir diye sormuştuk.

RANDEVU TALEP ETTİ AMA ….

Bu haberin akabinde bize ulaşan Ak parti Ünye Belediye Başkan aday  adayı İsa Gümüş tarafından ertesi gün (cumartesi )için randevu talebi oldu. Fakat gazetemizden  randevu talebi istemelerine rağmen üzerinden 5 gün geçti ne gelen ,nede arayan oldu.

Bizde araştırdık, soruşturduk randevu talep eden bir insan hiç haber vermeden randevusuna neden gelmez ,kötü bir şey mi oldu diye;

Evet kötü eleştiri olmuş,ama kendine değil,yaratıcısına onu var eden adamın (Mustafa Hamarat) hesabını güdüyormuş…

Yada Mustafa Hamarat’tan korkuyormuş….

Eğer durum böyle değilse buyursun açıklasın,bizde özür dileyelim

MUSTAFA HAMARAT TELEFONLARA ÇIKAMADI

Edindiğimiz bilgiye göre ;İsa Gümüş’ün gazetemize randevu talebinde bulunduğu gün ,gazetemizde  ‘’Hilmi Gülere Saldırının arkasında Hamarat’cılar çıktı’’ haberimizin etkili olduğunu öğrendik.

Öyleki; bu habere tepki gösteren Hamarat’cılar gazetemize sitemlerini dile getirirken,her ne kadar telefonla konuşma cesareti gösteremeyen Mustafa Hamarat’ta mesaj yoluyla tepkisini bizlere iletmişti.

Bu son yaşanan olayların ardından Hamarat cephesinden tepki ile karşı karşıya gelen Çakır Medya,Hamarat’cıların nezdinde bir anda omurgasız medya durumuna düştü.

Ve böylelikle İsa Gümüş’ün gazetemize ziyaretini neden iptal ettiğinin sır perdesi ise  aralanmış oldu.

Ak parti Ünye Belediye Başkan aday adayı İsa Gümüş’ü desteleyen ve ortaya çıkaran meğerse Mustafa Hamarat olduğu için,  böyle bizden  habersiz tek taraflı iptal durumu söz konusu olmuş.

Gazetemize hiçbir geri dönüş yapılmadan sessizliğe bürünen İsa Gümüş verdiği sözü tutmayarak ve nezaket ölçüleri de hiçe sayarak bizden  şimdiden olumsuz not aldı.

Kamuoyuda tanımadığı bu kişiye gerekli tepkiyi göstermede haklı olduğu ortaya çıktı.

İSA GÜMÜŞ’E TAVSİYEMİZ;

Cumhurbaşkanı ve Ak parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi ”halkın teveccühünü kazan,seni bir yerlere o teveccüh götürür. Bırak Mustafa Hamarat’ın eteğini ,halkın elini sık,gönlünü fethet. Bırak başkasını hesabını tutmayı ,başkasının kinini gütmeyi,ancak o zaman başarılı olursun…

 

Kısaca Ak parti adayı ve milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan’ı temsil etmek için yola çıktıysan

 ‘’Halkta karşılığın olmalı, Hamarat’ta değil’’…

Cihan Çakır

Çakır Medya Genel Yayın Yönetmeni

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-