eskort samsun

ÜNYENETHABER

Vatandaş Lokalin Kapanmasına Ne Dedi ?

Vatandaş Lokalin Kapanmasına Ne Dedi ?
28 Kasım 2018 - 23:30

Ünye Belediyesi tarafından hizmete açılan ve tüm Türkiye’ye örnek olan İkinci Bahar Lokali kapatılıyor.

Geçtiğimiz yıl yaşlılara sıcak, huzurlu bir ortam ve çeşitli ikramlar sunmak için açılan ve 800’e yakın üyesi bulunan İkinci Bahar Lokalinin kapatılması kararına tepkiler çığ gibi büyüyor.

İkinci Bahar Lokalinde yaptığımız röportajda kameralarımıza konuşan vatandaşlar, lokalin kapanmasını kesinlikle istemediklerini ifade ederek şunları söylediler;

“Milletimiz buraya gelip istirahat ediyor, çay içip muhabbet ediyoruz. Arkadaşlarımızla burada oturup güzel sohbet edebiliyoruz. Biz kesinlikle bu lokalin kapanmasını istemiyoruz.”

“Biz her gün buraya gelip arkadaşlarımızla oturma ve muhabbet etme imkanı buluyoruz. Bu lokalde bize sıcak bir ortam verdiler. Burada çayımızı içip, poğaçalarımızı yeyip arkadaşlarla güzel muhabbetler edebiliyoruz. Burayı kapattıkları takdirde bizler ne yapacağız, nereye gideceğiz. Bizlerin burada kime zararı varda burayı kapatmak istiyorlar. Bizler kesinlikle ve kesinlikle buranın kapanmasını istemiyoruz.”

“Bizler burada arkadaşlarımızla bir araya gelip sohbetler edip, dualar okuyup, çay çorba içiyoruz. Bize burada sıcak bir ortamda vakit geçirme imkanı sağladılar. Kış mevsimi geldi, yağmur yağıyor, kar yağacak. Burası kapanırsa bizler arkadaşlarımızla nereye gideceğiz ve birlikte vakit geçireceğiz. Hükümetimize sesleniyoruz; bizler kesinlikle bu lokalin kapanmasını istemiyoruz. Hükümetimiz İnşallah bu çağrımızı dikkate alır çünkü hükümetsiz millet, milletsiz hükümet olmaz.”

“Bizler bu lokalin kapanmasını istemiyoruz. İlerleyen zamanlarda yağmur, kar olacak. Bu millet nereye gidecek, ne yapacaklar. Burada bizlere sonsuz imkanlar veriliyor ve hizmet yapılıyor. Burada zamanımız çok güzel geçiyor ve buradan başka gidecek bir yerimiz de yok. Ben kesinlikle buranın kapanmasını istemiyorum ve buradaki bütün vatandaşlar da benimle aynı fikirde. Bu lokali kapatmayın ve buradaki insanları kış vakti mağdur etmeyin.”

“Türkiye’nin her tarafında bu lokallerden kuruldu. Bu lokal sadece bir çay içmek için değildir. Vatandaşlar namazdan çıktıktan sonra buraya gelerek sevdiği arkadaşlarla sohbet ediyor ve vakit geçiriyorlar. Türkiye Cumhurbaşkanı’nın talimatıyla bu lokaller açıldı ve burası kapanamaz.”

“Bu lokali kapatmalarının sebebi nedir? Biz yaşlılar olarak namazdan sonra buraya gelip sohbet ediyoruz. Bizler gençler gibi istediğimiz yerlere gidip sohbet edemeyiz. Bizler için de bu lokal açıldı ve Türkiye’nin her yerinde yaşlılara özel böyle yerler var. Kış soğuğunda bizler nereye gideceğiz de vakit geçireceğiz. Ben buranın kapatılmasını uygun görmüyorum. İnşallah kapatılmaz ve bu şekilde devam eder.” diyerek sözlerini tamamladılar.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-