eskort samsun

ÜNYENETHABER

TECRÜBELİ BAŞKAN ADAY ADAYI İDDİALI GELİYOR

TECRÜBELİ BAŞKAN ADAY ADAYI İDDİALI GELİYOR
29 Kasım 2018 - 1:04

Mahalli seçimler öncesi aday adayları çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda AK Parti Ünye Belediye Başkan aday adayı Mehmet Okuyucu gazetemize ziyarette bulundu.

AK Parti Ünye Belediye Başkan aday adayı Mehmet Okuyucu haftanın konuğu programında adaylık sürecini ve projelerini anlattı.

Okuyucu haftanın konuğu programında belediyecilikte ki tecrübesini konuşturarak ,belediyelik ruhu damarlarımızda var. Ünye’nin sorunlarını en iyi bilen ve çözmeye en yakın aday biziz, bu yola güzel olan Ünye’mizi daha da güzel yapmak için çıktık. Bu kutsal görev bize tebliğ edilirse gecemizi gündüzümüze katarak Ünye’mize  güzel hizmetler yapmayı arzu ediyorum dedi.

AK Parti Ünye Belediye Başkan adayı Mehmet Okuyucu haftanın konuğu programında şunları şöyledi ,

”2014 yılında Ordu Büyükşehir Belediyesi olması dolasıyla ve  beldelerimizin kapanması ile meslek hayatıma Üsküdar Belediyesinde devam ettim.  Üsküdar Belediyesinde yöneticilik deneyimim 2017 yılında orada ki görevim sona erdi. Ardından Üsküdar’da kendi ofisimi açarak bu şekilde hayatımı devam ettirmekteyim. Bu süreçte 31 Mart 2019 seçimlerinde bizde bir Ünyeli olarak aday adaylı  olduk. İnşallah bu aday adaylığı sürecini diğer aday adayları  arkadaşlarımızla güzel bir şekilde devam ettiriyoruz. Bu görev bizlere tevdi edilirse Ünye’mize güzel hizmetler yapmayı arzu ediyoruz.

BELEDİYECİLİK RUHU DAMARLARIMIZDA VAR

Bu konuyla alakalı geçmişten gelen belediyecilik deneyimimiz var.2004 yılında ve 2009 yılında ki ,10 yıllık Belediye Başkanlığı dönemindeki İnkur` da yaptığımız hizmetlerimizi deneyim ve tecrübelerimizi yapmış olduğumuz akademik eğitimimizi  bilgi ve beceri donanımızı birleştirerek Ünye’mize güzel hizmetler vermek için aday adayı olduk. Bütün aday adaylığı arkadaşlarımıza hayırlı olsun başarılar diliyorum.

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ İÇİN YOLA ÇIKTIK

AK partinin kurulduğu günden bugüne kadar millete hizmet yolunda ilk günkü gibi aşkla ve tutkuyla yola çıktık.Yıl 2018 bu zaman zarfı içerisinde 4. belediye seçimini yaşayacağım .Çünkü AK partinin belediyecilik anlayışında 2004 yerel kalkınma  , 2009  marka şehirler, 2014 de daima hizmet daima millet adında yaptık. Şimdide 2019 da ki seçimlerinde de gönül Belediyeciliği adı altında  partimizin hizmet anlayışı bu şekilde bizde bu felsefe ile yola çıktık.Bizler Ünye halkımıza geçmişte ki becerilerimizi Ünye`nin sorunlarına çözüm bulmak için çaba sarf edeceğiz.

Bu bilgi donanım bizde Allah’ın izniyle mevcut biz inanıyoruz ki Ünye`de bir takım sorunlar var geçmişte ki Belediye Başkanlarımızda halka hizmet noktasında güzel şeyler yaptılar.

ÜNYE’NİN SORUNLARINI BİLİYORUZ

Baktığımızda Ünye’ye öncelikli yapılması gereken bir takım projeler var. İnşallah aday adaylığı süreci bittikten sonra bu görev bize verildiğinde, projelerle birlikte dolu dolu bir şekilde belediyecilik deneyimimizi bilgi ve becerimizle halkımızla kaynaşarak görevimizi yerine getirmeyi diliyorum.

Ünye’nin belli başlı problemleri bugün Türkiye’nin genel sorunu olan işsizlik problemlerini nasıl çözebiliriz? Genel sorunları nelerdir? Bu çözüm yolunun belediyeler bir ayağını oluşturur. En önemli olan projelerimizden bir tanesi bütün aday adaylığı arkadaşlarımızda aynı iddiayı bulunuyor. Organize sanayi bölgemizin olmaması genelde devlet destekleriyle olan bir proje hemen acil olarak yer tespiti yapılarak Ünye’mize yapılması gerekiyor. Ünye`mizin kent kültürünü ortaya çıkartmamız lazım. Bununla da alakalı bir kültür şehri olması lazım. Ünye’mize hizmet etmiş olan ve bunların arasında rahmetli olan insanlarımız var. Mustafa Rakım Efendi, Yusuf Bahri Efendi ,tiyatro alanından İsmail Dümbüllü Efendi gibi, bununla da alakalı kültürel anlamda hizmetler sunmak lazım.

Kentimizin alt, üst yapısı, ana caddeleri ve sokaklarda bulunan bütün bu hizmetlerin yapılması gerekiyor.  Kültürel anlamda acil olan ihtiyaçlardan biriside Ünye`nin bir kültür merkezine ihtiyacı var. Sosyal belediyecilik anlamında  Üsküdar’da 3 yıllık deneyimimin sürecisinde de müdürlüğünü yaptığım bağlı tesislerin bulunduğu çok güzel projeler var.

PROJE VE ÇÖZÜM ODAKLI BELEDİYECİLİK

Bunun yanında Kültür Şehri dedik değerlerimizi gün yüzüne çıkartarak güzel mekanlar  yapabiliriz. Her şeyden önce Ünye’miz denizle doğanın, maviyle yeşilin birleştiği nokta da yer alıyor.En son Cumhurbaşkanımızın en çok önemsediği konulardan millet bahçesi yapmamız lazım. Bu millet bahçelerin yanında doğa kültürü, festival alanları, Asarkaya ve Çet dağı gibi çeşitli piknik alanlarını önemsiyoruz. Çamlık çok önemli ,Çamlığı yaparken halkımızın bütün istişare yöntemiyle halk çamlıkta ne istiyor ne yapılmalı? Büyükşehir Belediyemiz ve işin Ankara bölümü olmak şartıyla güzel projeler yapmayı düşünüyoruz.

Ünye’mizin geniş  alanı var. Ünye içeresinde 27 arka bölümünde ise 85 tane mahallemiz var. Bunların yol sorunları ve alt yapı sorunları var. 21. Yüz yılda bu konuları konuşmayacağız artık. 10 yıl yaptığım başkanlıkta alt yapı sorunlarına çok özen göstermiştim. İnşallah Ünye’mizde de seçildiğimiz zaman projelerimiz hayata geçirmiş olacağız.

GENÇLERİMİZİ ÖNEMSİYORUZ

Gençlerimizin vakit geçireceği spor salonları gerekirse her mahallemize bir gençlik merkezi yapacağız. Üsküdar’da üniversite okuyan gençlerimize çayını içeceği ve kitabını rahatlıkla okuyacağı yerler yaptık ve  aynı şekilde burada da faaliyete geçireceğiz. Eğitim alanında okullara da destek vereceğiz.Çünkü okullar bizim olmazsa olmazımız. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarabilmek için projelerimiz var. Halkımıza sosyal ve yardımlaşma konusunda daha da yardım edeceğiz.

GÜZEL OLAN BU ŞEHRİ DAHA GÜZEL YAPACAĞIZ

31 Mart 2019 seçimlerine yaklaşıyoruz. Bu görev bize düşerse Ünye’nin sorunları çözmek için halkımızında desteği ile bu projeleri gerçekleştireceğiz. Bizim amacımız halkımız rahat olsun diye birliktelik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde çalışacağız. Güzel olan Ünye’mize güzellik katacağız” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-