eskort samsun

ÜNYENETHABER

AK PARTİLİ HAMARAT’TAN AĞIR HAKARET

AK PARTİLİ HAMARAT’TAN AĞIR HAKARET
01 Aralık 2018 - 4:20

Yılların siyasetçisi Ak Parti Genel sekreter yardımcısı Mustafa Hamarat, Genel yayın yönetmenimiz Cihat Çakır’a hakaret etti.Son zamanlarda yaşadığı siyasi başarısızlıklar nedeniyle olacak ki,Mustafa Hamarat kendinden beklemediğimiz ve yakıştıramadığımız hareketler yapmaya başladı.

HAZIMSIZLIK BAŞLADI

Özellikle Ordu Büyükşehir adayı belirlenirken, kendisinin bilgisi dahilinde mi gelişti bilinmez ama yandaşlarının karalama yaptığı AK Parti büyükşehir adayı Hilmi Güler ile alakalı yaptığımız haberlerden sonra bizi önce telefonla aramış daha sonra da mesajla ‘’yazıklar olsun hesaplaşacağız’ demişti. Bu olayın ardın bizim aramalarımıza cevap verememişti.

HAKARET VE İTHAM

Bugün ise gelinen son noktada haber merkezimize ulaşan Mustafa Hamarat ile ilgili konuyu kendisine iletmek ve bilgi almak istedik.Kamuoyuna doğru bilgi aktarma adına ve  tek taraflı haber yapmamak adına kendisi ile iletişime geçtik. Sayın Hamarat’ a mesaj yolu ile konuyu ilettik kendisi ise bize hakaret ederek cevap verdi.

İşte Mustafa Hamarat’ın bize verdiği cevap;

‘’İstersen yayınla da kimin tetikçisi olduğun ortaya çıksın .İfade verenin kim ve nerede olduğunu biliyor musun? Benim hiç Ordu sınırları içinde avukatlık yapmadığımı biliyor musun ?İfadeyi vereni bulursan seni kimlerin kullandığını anlarsın. Fındık kadar aklınla pek bir işlere girdin’’

Diyerek hakaret ettikten sonra bizi engelledi.

SORU SORANA HAKARET ,SÖVENE SES YOK

İlkeli, tarafsız, objektif ,doğru habercilik yapma anlayışında olan bizlerin eline ulaşan haberi muhatabına sormamız kadar normal bir durum olamaz .Fakat Sayın Hamarat sessizlik hakkını kullanabilir konuya cevapta vermeye bilirdi.Ne yazık ki kendisi bizi bilgilendirme yerine olursa  direkt hakarete ve  kötü söze başvurdu.

Unutulmamalıdır ki, Hamarat’ın delikanlılığı klavyede sökmektektedir. Zira kısa bir süre önce bir milletvekilinin kendisine ettiği ana avrat küfre  her hangi bir açıklamada bulunmaması, kamuoyunda küfrü sineye çektiği yönününde yorumlandı.Bu olay  bunun en net örneğidir.

HAMARAT’A HODRİ MEYDAN

Sayın Mustafa Hamarat bizi kimse kullanamaz bu bir, hiçbir zaman yalan haber yapmadık bu iki,Eğer siz bu memleketi bizim kadar düşünseydiniz, biz haberler yaparken olan bitenleri görmezden gelmezdiniz buda üç…

Medya olarak karalama ve  yanlı, tek taraflı haber yapma politikamız olsaydı, bugün 30’un üzerinde davayı kazanan bir kuruluş olamazdık. Avukatsınız açın, bakın ,soruşturun hakkımızda bir tane kaybedilmiş dava var mıdır?

BİZ SİZİ DAVA EDİYORUZ,SİZDE ETMEZSENİZ NAMERTSİNİZ

Kamuoyunun bilgi edinme hakkını kullanarak sizden konu ile ilgili bilgi almak istedik ama siz terbiye sınırlarını aştınız  ve bu konuyu hukuki boyutları taşıyacağımızı bilin.

Eğer bugüne kadar sizinle alakalı yapmış olduğumuz haberlerde herhangi bir yasal olmayan bir  durum söz konusu ise  bizi mahkemeye vermeyen  namerttir.

Eski siyaset ve siyasetçiler bittiği gibi, artık karşınızda eski Türkiye’nin eski gazetecileri yok , bizler yeni Türkiye’nin yeni gazetecileriyiz….

Kamuoyu yakın zamanda gerçek yüzünüzü görecektir…

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-