eskort samsun

ÜNYENETHABER

İdareciler ve Bürokratlar Birliği Derneği’nden Vali’ye Ziyaret

İdareciler ve Bürokratlar Birliği Derneği’nden Vali’ye Ziyaret
04 Aralık 2018 - 15:36

 

Ordu’da geçtiğimiz ay faaliyetine başlayan İdareciler ve Bürokratlar Birliği Derneği Ordu İl yönetimi Ordu Valisi Seddar Yavuz’u ziyaret etti.

İdareciler ve Bürokratlar Birliği Derneği il Temsilcisi Cavit Arslan, Başkan Yardımcısı Halil Öziş ve Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Köstek Ordu Valisi Seddar Yavuz’a yaptığı ziyarette faaliyetler hakkında bilgi verdi. Ziyaretin verimli geçtiğini belirten Başkan Cavit Arslan, “Sayın Valimiz Seddar Yavuz’a dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdik. Kendisi derneğimizi bildiğini ve bu konuda ilimizde kurulmasından dolayı mutlu olduğunu dile getirdi. Biz yönetim kurulu üyelerimize başarı dileklerini iletti. Biz de Sayın Valimize bizi kabul ettiği için teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Arslan dernek hakkında ise şu ifadelere yer verdi; “derneğimiz 2009 yılı Ağustos ayında İdareci ve Bürokratlar Derneği adıyla kurulmuş ve faaliyetlerine başlamıştır. İnsana, temel insan hak ve hürriyetlerine, emeğe ve çevreye saygı Demokratik, inançlara saygılı, hukuk ve adalete dayalı yönetim Katılımcılık, dayanışma, saydamlık, hesap verebilirlik Etik kurallara uyum derneğimizin ilkelerindendir. İleri dünyanın idari standartlarına erişmiş bir Türkiye için; Üyelerimizin mesleki saygınlığını ve özlük haklarını iyileştirmek, Mesleki saygınlığı, özlük haklarını ve etik değerleri yükseltmek, Kamusal yönetim politikalarını toplum yararına etkilemek,  Eğitim, araştırma ve yönetim hizmetini geliştirmek, Ulusal, bölgesel ve küresel işbirliğini oluşturmak, Mesleki ve bilimsel standartları geliştirmek, Ulusal yönetim politikalarını geliştirmek,Güçlü, etkin ve katılımcı örgütlenme, Araştırmaları desteklemek,Eğitimi iyileştirmek, derneğimizin temel çalışma konuları arasında yer alır.”

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-