eskort samsun

ÜNYENETHABER

FETÖ’DEN ŞAİBELİ KİŞİLERLE POZ VEREN SAVCI,BİZE DAVA AÇTI

FETÖ’DEN ŞAİBELİ KİŞİLERLE POZ VEREN SAVCI,BİZE DAVA AÇTI
19 Aralık 2018 - 2:14

FETÖ/PDY terör örgütü ile yıllardır süregelen mücadelemize bugün hiç beklenmedik bir yerden darbe geldi. Çakır Medya Genel Yayın Yönetmeni Cihan Çakır FETÖ/PDY ile mücadelesi nedeniyle bir kez daha adliyede ifade verdi.

Çakır Medya Genel Yayın Yönetmeni Cihan Çakır şunları dedi,”bu haberi okuyunca çok şaşıracaksınız.Şimdilik bizden davacı olan savcının ismini açıklamıyor,elimizdeki delilleri mahkemeye saklıyoruz.

FETÖ İLE MÜCADELEDE DİMDİK DURDUK

Bugüne kadar hain terör örgütüne karşı mücadelemizde bir takım kesimlerden tepkiler aldık. Kurumumuza şantaj, tehdit, baskı, ekonomik ve sosyal mobing gördük.Ve nedeni kesinleşmese de darp edildik.Bu süreçte fedakar olduk ve ölüm tehlikesi altında hainlerle mücadelemizde her zaman dimdik durduk.

DAVA GEREKÇESİ BİZE ŞOK YAŞATTI

Fakat bugün yaşadığımız olay bizi şok etti. Ünye adliyesinde  basın yoluyla hakaret suçundan dolayı ifade verdik. İfade verme nedeni ‘’iş adamları FETÖ den sorgulandı’’ ve ‘’önce emniyette FETÖ ifadesi verdi, sonra bizi suçladı’’ haberlerimiz de yer alan kapak görüntüleriydi.

SAVCIDAN BEKLENMEDİK ŞİKAYET

Bizden şikâyetçi olan,haberde adı gecen Ünye emniyetinde ifadeleri alınan iş adamlar olması gerekirken,tam aksine bizim haberimizi ihbar alması gereken bir savcı Çakır Medya’yı dava etti.

Evet yanlış okumadınız

DAVA AÇILMASI YÖNÜNDE TALEPTE BULUNDUK

Mahkemede tüm delilleri ortaya koyarak haklılığımızı ispat etmek için, ifademiz alınırken  dava açılması yönünde talepte bulunduk. Kısacası  ekşi yemedik ki midemiz ağrısın, yarası olan gocunsun dedik. Bizi dava eden savcımızla mahkemede kanunlar önünde  haklılığımızın ortaya çıkmasını arzu ettik.

ODASI GÖRÜNDÜ DİYE BU TEPKİ NİYE?

Gelelim sayın savcının bizden şikayetçi olma sebebine.Görevi FETÖ /PYD terör örgütü ile mücadele etmek olan Türkiye Cumhuriyeti savcısı bizden kendisine hakaret ettik gerekçesiyle davacı oldu. FETÖ ile mücadele haberlerimizde adı ve esemesi dahi geçmeyen, sadece kullandığımız görüntüde odası göründü diye bizden davacı olma yoluna gitti.

Evet bu duruma çok şaşırdık, şaşırmadık dersek yalan olur.Haberde adları FETÖ ifadesi verdiler dediğimiz Hasan Durak ve Ayhan Şamiloğlu’ndan dava beklerken bir savcıdan bu hareketi görmek kafamızda soru işareti bıraktı.

SAYIN SAVCIMIZA SORUYORUZ;

Cumhuriyet savcısı olarak bugüne kadar FETÖ/PDY terör örgütü ile bir şekilde iltisak ve irtibat halinde olmuş,ceza alan,yargılanan, ifadeleri alınan insanlarla oturmayı,poz vermeyi kendinize dert etmezken, hatta bu kişilere vazifeniz gereği soruşturma dahi açma gereksinimi bile duymazken,

-NEDEN BİZE DAVA AÇMA İHTİYACI İÇİNDE BULUNDUNUZ?

-YOKSA BİZ FARKINDA OLMADAN YANLIŞ YERE Mİ TEMAS ETTİK?

– HABERLERİMİZE VERDİĞİNİZ AŞIRI TEPKİNİN SEBEBİ NEDİR ?

-EĞER MİSAFİRLERİNİZ TEMİZ İSE ,ODANIZIN HABERDE GÖRÜNMESİNİ NEDEN SORUN ETTİNİZ ?

-YANINIZA GELEN VEYA OTURDUĞUNUZ KİŞİLERİ TANIMIYOR MUSUNUZ?

-ŞAİBELİ KİŞİLERLE OTURMAK SİZİN İÇİN SORUN DEĞİL Mİ?

-BU FOTOĞRAFI SİZE SIKINTI OLACAK KİŞİYLE ÇEKİNDİYSENİZ EĞER, HABERDEN ÖNCE VEYA SONRA BU KİŞİYE HER HANGİ BİR İNCELEME BAŞLATINIZ MI?

-ÇEVRENİZDE BULUNAN KAÇ KİŞİYE SORUŞTURMA AÇTINIZ?

-SAVCILIK OLARAK HABERLERİMİZİ İHBAR KABUL ETTİNİZ Mİ?ETMEDİYSENİZ SİMDİ NEDEN DİKKATE ALDINIZ?

 

 

İHTİMAL DAHİ VERMİYORUZ AMA DİYEN DEMİŞ BİR KERE

Her ne kadar aklımıza getirmesek ,hatta ihtimal dahi vermesek bile CHP’li Dursun Çiçek’in ‘’onları iktidardan indirin bakalım biz onları nasıl yargılıyoruz diyen başsavcılar var’’ sözü birden aklımıza geldi.

BİZİ ÜZDÜNÜZ AMA SİZLERE GÜVENİYORUZ

Bizim asıl üzüldüğümüz konu bu mücadelede bize destek olacak en çok güvendiğimiz savcılarımızın bize yardımcı olmamalarıdır.

CUMHURBAŞKANIMIZIN YOLUNDA DEVAM EDİYORUZ.

Bu yolda vatanımız için kefenimizi giyerek yola çıktık. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi ‘’son FETÖCU hesap verene kadar mücadelemiz sürecek’’.

HAİNLERE GEÇİT YOK

Buradan başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, Adalet bakanımıza ve kamuoyuna sesleniyoruz bizler savcılarımızın ve hukuk adamlarımızın ne kadar özveriyle, gecesini gündüzüne katarak FETÖ/PYD terör örgütüyle mücadele ettiklerini biliyoruz ve halen bu inançdayız .

Her ne olursa olsun bizi yıldırmak isteyen ve moralimizi bozmaya çalışan kim olursa biz mücadelemize sonuna kadar devam edeceğiz.

CUMHURBAŞKANIM BİZE SAHİP ÇIKIN

Sayın Cumhurbaşkanım sizin yanınızda olmak, sizle aynı yolda yürümek inanın çok zor. Her gün ölümle burun buruna yaşıyoruz, Can güvenliğimiz yok. Sizi sevmek ,vatanı sevmek inanın O kadar zor ki ,hiç bir kelimeyle anlatılmaz.

Bizler gibi hainlere karşı mücadele edenlerin sadece vatana verebilecek bir canı, bir Allah’ı ,birde Siz varsınız. Bizi sahipsiz bırakmayın, başka kimsemiz yok.Yoksa hainler değil,onlarla mücadele eden bizler hapse gireceğiz” dedi

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-