eskort samsun

ÜNYENETHABER

Bu Sokak’ta Evinden Çıkan Ölüm Tehlikesi Altında

Bu Sokak’ta Evinden Çıkan Ölüm Tehlikesi Altında
17 Ocak 2019 - 1:00

Fevzi Çakmak Mahallesi Kefeli Sokak yolu tehlike saçıyor.

Kefeli Sokak’ta asfalt çalışmalarının ardından yapılan yolun, sokakta bulunan hanelerle sıfıra sıfır noktada bulunması, hanelerde yaşayan insanlar için tehlike arz ediyor.

Hanelerden çıkan insanların ve çocukların ilk adımlarını direk asfalta attığını ve yolun iki yönlü araç trafiğine açık olduğu için bu durumun büyük tehlike yarattığını ifade eden Fevzi Çakmaklılar yetkililerden önlem alınmasını istiyor.

Herhangi bir kaza ve can kaybı olmadan bu yolun iki tarafına yaya kaldırımı yapılmasını istediklerini belirten Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtar Adayı Yaşar Yıldız konuşmasında şunları ifade etti;

Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtar Adayı Yaşar Yıldız: “Fevzi Çakmak Mahallesi Kefeli Cami Sapağı Kefeli Sokak’ta yolun sağ ve sol tarafında oturan hanelerimiz var. Yola asfalt döküldükten sonra yolun kenarlarında bulunan hanelerde oturan insanlar dışarı çıkacağı zaman direk asfalta çıkıyorlar. Hane kapıları sıfıra sıfır asfalt kenarında olduğu ve bu yolda da iki yönden araç trafiği olduğu için büyük tehlikeye yol açıyor. Herhangi bir kaza olmadan en kısa zamanda bu yolun iki tarafında korunaklı bir yaya kaldırımı istiyoruz. Bu evlerde oturan çocuklarımız dışarıya attıkları ilk adımda asfaltla karşı karşıya kalıyorlar ve kaza tehlikesi yaşıyorlar.

Fevzi Çakmak Mahallesinde Yaşayan İnsanların Canı Patlıcan Mı?

Çakırtepe, Çamlık, Fakülte taraflarında trafik ışıklandırmaları var fakat Fevzi Çakmak Mahallesinde bu tür uygulamalar yok. Ben yetkililere sormak istiyorum Diğer mahallelerdeki insanların canı can da Fevzi Çakmak Mahallesinde yaşayan insanların canı patlıcan mı? Neden burada bir trafik ışıklandırması yok, neden sokaklar trafik tehlikesi altında? Burada sürekli kazalar oluyor ve can kayıpları yaşanıyor. Bir önlem almak için daha ne bekleniyor, kaç canın daha gitmesi kaç ailenin canı yanması gerekiyor?” diyerek sözlerini tamamladı.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-