eskort samsun

ÜNYENETHABER

Yer Altındaki 30 Yıllık Su Kuyusu Sokaklara Akıyor

Yer Altındaki 30 Yıllık Su Kuyusu Sokaklara Akıyor
18 Ocak 2019 - 0:41

Fevzi Çakmak Mahallesi Kayasan Sokak’ta bulunan yer altındaki su kuyusu mahallede bulunan sokaklara akarak mahalleliyi mağdur ediyor.

Yaklaşık 30 sene önce Kayasan Sokak’ta bulunan ve şuanda yer altında olan kuyudaki sular, yaz kış hiç kurumadan mahallede bulunan evlerin zeminlerine kadar akıyor.

Bu kuyunun incelenmesi gerektiği ve eğer kullanılabilir bir su ise vatandaşların hizmetine sunulması gerektiğini belirten Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtar Adayı Yaşar Yıldız konuşmasında şunları ifade etti;

Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtar Adayı Yaşar Yıldız: “Fevzi Çakmak Mahallesi Kayasan Sokak’ta bundan yaklaşık 30 sene önce bir kuyunun olduğu belirtildi. Bu yer altında bulunan kuyu uzun zamandan beri vatandaşların zemin katına, evlerin temellerine, yollara yaz kış demeden akıyor ve kurumuyor. Kuyudaki su Fevzi Çakmak Caddesi’ne kadar sokaklarda akıyor. Bu yer altındaki kuyu eğer temiz ve kullanılabilir bir su ise biz yetkililere gerekli müracaatları yapacağız ve vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.” diye konuştu.

Fevzi Çakmak Mahallesi Kayasan Sokak’ta oturan mahalle sakini Semay Çelik ise konu ile ilgili şunları söyledi;

Mahalle Sakini Semay Çelik: “Biz bu sudan çok mağduruz ve yaz kış demeden bu su akıyor. Hiçbir zaman kurumuyor ve hele de yağmur yağdığı zaman daha kötü oluyor. Yağmur suları dışarıda ne varsa bu su ile birlikte evlerimizin içlerine kadar giriyor. Biz bu konuyu birçok kez duyurmaya çalıştık ancak bir çalışma yapılmadı. Bir an önce bu duruma el atılmasını istiyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-