eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ünye 1957 Spor Mağlubiyetle Başladı

Ünye 1957 Spor Mağlubiyetle Başladı
19 Ocak 2019 - 17:02

Spor Toto BAL Ligi 4. Gurup’ta gurupta Ünye 1957 Spor Altınordu Belediyespor’a 4-2’lik skorla mağlup oldu .1

957 Spor-Altınorduspor karşısında kalede Abdullah Çiçek, Ahmet Bancancı, Selçuk İlhan Yanık, Erkan Kestir, Volkan Ayseki, Bahri Çiçek, Reha Yaylı, Ali Yakup, Sefa Genç, Devran Çamurdaş ve Aydın Çetin ile sahaya çıktı.

 Yeşilbeyazlılar-Altordu Belediyespor karşısında ilk yarının 41. Dakikasında Caner Çolak’ın penaltıdan attığı gole engel olamadı. Ardından 45+1’de yine aynı oyuncu Caner Çolak’ın kafa vuruşu ile ilk yarıyı 2-0 yenik tamamladı.

Mücadelenin ikinci yarısında farkı azaltmak için zaman zaman riskler alan yeşilbeyazlılar savunmasında az adamla yakalandığı 71. Dakikada bu defa da Onur’un golüne engel olamadı ve skor 3-0 oldu.

 Ünye 1957 Spor 81. Dakikada Devran’ın ve 86. Dakikada Ali Yakup’un golleri ile farkı 1’e indirmesine rağmen, beraberlik aradığı dakikalarda konuk takımın geliştirdiği kontratak da Batuhan Şener’in golüne engel olamayarak sahadan 4-2 mağlup ayrıldı.

Maç sonrası açıklama yapan teknik direktör Çağlar Çakır, “Bizim için ilk haftası haftası ve çok hazırlıksız yakalandık. Eksik antrenmanlarımız vardı.  Bu doğrultuda sahada zaman zaman istediğimiz oyunu sergiledik ancak rakibin oyuna hakim olduğu anlarda reaksiyon gösteremedik. İlk maçı oynadık ama hazırlık maçı gibiydi. Çünkü tam hazırlanamadık. Bir iki hafta içinde hazırlanarak, Eksiklerimiz var bunları en kısa sürede tamamlayıp önümüzdeki haftalarda sahaya istediğimiz skoru yansıtacağız.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-