eskort samsun

ÜNYENETHABER

AK PARTİYE DARBE İDDİASI

AK PARTİYE DARBE İDDİASI
20 Ocak 2019 - 4:47

Yerel seçimler öncesi AK Parti’de Ordu ilçe belediye başkan adayları listeleri kamuoyuna düşer düşmez bazı aday isimler tepki ile karşılandı.

Özellikle Ordu’nun en büyük ilçesi olan Ünye’nin adayı  önce Adem Atik ismi açıklanırken, daha sonra Hüseyin Tavlı ismi aday olarak gösterildi.Bir çok kesimden bu listede Enver Yılmaz izleri var tepkisi yükseldi.

Kamuoyunda gözler Cumhurbaşkanının Ordu’da ki adayları açıklamasına çevrilirken ,beraberinde birçok spekülasyon da gündemi meşgul ediyor.

AK Parti Ordu’da neden ve kimler tarafından krize sokulmak isteniyor kulislerdeki iddiaları sizlerle paylaşıyoruz.

Bilindiği gibi Ordu Cumhurbaşkanımızın önem verdiği büyük şehirlerden ve aynı zamanda partinin ikinci adamı konumundaki Numan Kurtulmuş’un kalesi durumumda.

Peki burada adaylar üzerinden yaratılmak istenen kaos kime yarayacak, kime zarar verecek ?şimdi sizlere aktarıyoruz.

Varan 1

Bilindiği gibi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Parti içi muhalif kanat yeni Parti kurma çalışmaları içindeler. Bu kapsamda listelerdeki bazı adayları farklı yollardan aday yaparak, yeni kurulacak partiye direkt geçişini sağlayacaklar. Aynı zamanda AK Parti’yi bölerek kendi saflarına Belediye Başkanlarını ve parti küskünlerini yanlarına çekecekler. Ve AK Parti’ye bir taşla iki kez büyük bir zarar verme amacındalar.

Varan 2

Diğer üzerinde durulması konu ise partinin ikinci adamı Numan Kurtulmuş’u kendi memleketinde itibarsızlaştırmak ve Cumhurbaşkanından uzaklaştırmak için yapılan hamleler olarak karşımıza çıkıyor. Çünkü Numan Kurtulmuş’un  memleketinde kaos yaratarak en büyük zararı Sayın Kurtulmuş’un görmesi için gayret gösterecekler. Bir bakıma Enver Yılmaz’ın istifanın rövanşını ve Ak partide ki koltuğu Kurtulmuş’tan almak için kumpas kuran bir grup söz konusu..

Hatırlanacağı gibi Numan Kurtulmuş Başbakan yardımcısı iken Parti içi muhalefet grup, Reza Zarrab’a ödül vermesi için oyun oynamışlardır. Partinin  muhalefet kanadı aynı cesaret ve özgüven ile Enver Yılmaz’ın arkasında durmuş o zamanın Başbakan Yardımcısı ve daha sonra Kültür bakanı olan Numan Kurtulmuş ile kavgasında Yılmaz’a destek olmuşlardır. Muhalif kanat şimdi yine aynı isimler üzerinden Numan Kurtulmuş’u bitirmeye çalışmaktadır.

Varan 3

Parti içinde kaos yaratmak isteyen bu gruplara destek verenler büyük oranda FETO şaibesi ve kripto olan kişiler olarak karşımıza çıkıyor. AK Parti’nin içinde saklanarak , parti’yi bölmek isteyen kişilerin olduğu daha önceden de biliniyordu. Şuan ise  son kozlarını oynamak için  harekete geçtiler fısıltıları sokakta dolaşıyor.

Varan 4

Ordu’da başkan adayları üzerinde kriz yaratılarak önce bir isim daha sonra başka bir isim açıklanarak su bulanıklaştırılıyor. Akabinde bulanıklaşan suda hiç beklenmedik ve aday olmayan bir aday isim ortaya çıkarılacak. Emniyet kayıtlarında da yer alan bilgiye göre FETO gerçek adayı önce karalayacak ,daha sonra aday olma imkanı olmayan bir ismi öne sürecek ve daha sonra asıl başkan adayı yapmak istediği kişiyi başa  getirecek. Evet yanlış duymadınız bunu biz demiyoruz Türkiye Cumhuriyeti İstihbarattı diyor.

Varan 5

Görünen o ki hem Türkiye ,hem de Ordu üzerinde bazı şer güçlerin oyunları devam ediyor. 15 Temmuz silahlı kalkışmada istediğini bulamayan FETO, 31 Mart mahalli seçimlerinde siyasi kalkışma yapmanın peşinde olduğu ortadadır. Ve hep birlikte bu şer güçleri de gerekli mücadeleyi başta Cumhurbaşkanımız nezdinde herkesin yapması vatandaşlık görevidir.

Umarız yapılan yanlışlıklardan bir an önce dönülür ve vatan,millet,bayrak kazanır….

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-