eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÜNYE ORDU’YA BASKIN YAPTI ,İLÇE BİNASI BOŞ KALDI

ÜNYE ORDU’YA BASKIN YAPTI ,İLÇE BİNASI BOŞ KALDI
20 Ocak 2019 - 5:21

AK Parti Ordu adayları listelerindeki belirsizlik Ordu’yu karıştırdı. Ordu’nun en büyük ilçesi AK Parti Ünye belediye başkan adayının 20 dakikada 2 kere değişmesi şehirde kriz yarattı.

Kamuoyunun açıklanmasını beklediği isimlerden biri olan Adem Atik isminin parti tarafından paylaşılmasının ardından 20 dakika sonra Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Hüseyin Tavlı’nın aday olduğu açıklanınca ortalık karıştı.

AK PARTİ KARIŞTI

Bilindiği gibi AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hüseyin Tavlı’nın  şaibe ve iltisaklı FETOCUlarla ilişkisi ve resimleri basına bomba gibi düşmüştü.

Buna rağmen mahalli seçimlerde AK Parti Ünye ilçe belediye başkan adayı olarak açıklanan Hüseyin Tavlı ya büyük tepkiler geldi.

YÜZLERCE KİŞİ ALINAN KARARI PROTESTO ETTİ

Bu gelişmeler sonucunda büyük çoğunluğu Adem Atik taraftarı olan ve  şaibeli başkan istemiyoruz diyerek Ordu ya çıkartma yapan diğer Ak partililer, uzun bir süre AK Parti ordu il binasında olayı protesto ettiler.

 

TAVLI TEBLİĞ KARARINI AÇIKLADI

Aynı saatlerde AK Parti Ünye ilçe teşkilatında toplantı yapan AK Parti Ünye ilçe başkanı Hüseyin Tavlı kendisine Belediye Başkanlığı adaylığının tebliğ edildiğini açıkladı.

AK PARTİDE TAVLI’YA DESTEK AZ,ATİK’E ÇOK

Aynı saatte her iki AK Parti binasında heyecanlı saatler yaşandı. Fakat AK Parti Ordu il binasında şaibeli Başkan istemediklerini belirten yaklaşık 350-400 kişi olayı protesto ederken, AK Parti Ünye ilçe binasında adaylığını açıklayan İlçe Başkanı Hüseyin Tavlı ya destek verenlerin sayısının azlığı gözlerden kaçmadı.

PARTİLİLER MEMNUN DEĞİL

Bu olayların neticesinde görüldü  ki Ak partililer adaylığı açıklanan isimden memnun olmadıkları gözler önüne serildi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-