eskort samsun

ÜNYENETHABER

ETKİSİZ BAŞKAN,ŞİMDİDE BELEDİYE BAŞKANLIĞINA TALİP OLDU

ETKİSİZ BAŞKAN,ŞİMDİDE BELEDİYE BAŞKANLIĞINA TALİP OLDU
20 Ocak 2019 - 14:15

Son anda yapılan değişiklikle ismi AK Parti Ünye ilçe belediye başkanlığı için geçen AK Parti Ünye ilçe başkanı Hüseyin Tavlı’nın göreve geldiği günden itibaren karnesini sizlerle paylaşıyoruz.

Cumhurbaşkanının uyarısını hiçe saydılar

AK Parti Ünye İlçe Başkanlığı görevine 12 Mart 2018’de getirilen Hüseyin Tavlı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘’Belediye Başkanı adaylığını düşünenler, ilçe parti başkanlıklarına aday olmasın’ uyarılarını hiçe saydı.

AK Parti Ünye İlçe Başkanlığı görevine geleli 44 hafta başka bir ifadeyle 314 gün olan ve bulunduğu koltukta bir yılını dahi  dolduramayan Hüseyin Tavlı’nın, gizliden gizliye kulisler yaptığını açıklamıştık ve bu haberimizin doğruluğu dün ortaya çıktı.

Peki 44 haftada veya 314 günde Hüseyin Tavlı neler yaptı?

ilk olarak 29 Haziran seçimlerinde sınav veren ilçe başkanı Tavlı ve ekibi maalesef bu sınavda başarısız oldu. 24 Haziran seçimlerinde başarısız olmasına  rağmen zafer çığlıkları atan Ak Parti İlçe Başkanı Tavlı kendini kandırıyordu.

Ak parti kan kaybediyor,Tavlı Başarısız

1 Kasım daki % 72 olan AK Parti oylarını 24 Haziran’da %56’ya düşürmesini görmezden geldi. Kısacası 87147 seçmenin sandık başına gittiği 1 Kasım’da Ak parti 51947 oy almayı başarmış, 92232 seçmenin oy kullandığı 24 Haziran seçimlerin ise ancak 44815 oy alan ve düşüşe geçen bir Ak parti ortaya çıkmıştı.

24 Haziran seçimlerinden önce Ak Parti ilçe teşkilatının çalışmalarının yetersiz olduğunu belirterek, sandıktan AK Parti için kötü sonucun çıkacağını ön gören haberler ile Başkan Hüseyin tavlayı ve yönetimi uyarmıştık.

Şaibe ve iltisak sıkıntısına tepki

Basında Feto imamı ile beraber birçok fotoğrafı yayınlanan Tavlı’nın daha sonra da FETÖ’den yargılanan kişilerle ticari ortaklığı ortaya çıkmış.

Bu da yetmezmiş gibi önceki aylarda FETÖ’nun önemli ismi ile beraber davetlere katılarak kamuoyundan tepki almıştı.

Etkisiz başkanlık süreci

Bunun yanı sıra görevde bulunduğu 314 gün boyunca Ünye ye pozitif anlamda hiçbir icraat içinde bulunamamış. Sadece yönetim kurulunda oturarak vaktini geçirerek ve bazı cemiyet bağlantılı isimlerle hareket ederek üzerine şimşekleri çekmişti.

Aday adaylarından Tavlı’ya sert tepki

Son olarak gizliden gizliye belediye başkan adaylığı kulisleri yapan Tavlı’ya mevcut AK Parti aday adayları sert tepki göstermişti. Hatta bazı AK Parti  Ünye aday adayları  böyle bir durumda Parti’de istifa edeceklerini dile getirmişlerdi.

Ve nihayetinde Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Tavlı dün gece niyetini ortaya koydu ve her şeye rağmen ismini listeye koydurmayı başardı.

Ak parti kriterleri hiçe sayıldı

Her sıkıştığında istifa mektubunu cebinde taşıyan ve partisine karşı bu kozu kullanan Tavlı’ya kamuoyundan bunca tepki ve şaibe varken ,Ak partiden aday gösterilmesi halkta şaşkınlık yarattı.

Asıl merak edilen bunca olanlara ve şaibeli durumlara rağmen Ak parti bu ismi nasıl halkın önüne sunacak ?Burada kaybeden Ak parti olacak gibi duruyor.Rakamlar yalan söylemez…

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-