eskort samsun

ÜNYENETHABER

ŞEN’DEN SON DAKİKA AÇIKLAMASI

ŞEN’DEN SON DAKİKA AÇIKLAMASI
20 Ocak 2019 - 22:58

Ak parti Ünye Belediye Başkan aday adayı  Kentsel Dönüşüm Uzmanı Mimar Nihat Şen ,Ünye Belediye Başkan adayı sürecinin sonlanmasının ardından teşekkür açıklaması yayınladı.

 

Değerli dostlarım, kıymetli Ünye’li hemşehrilerim; 2019 yerel seçimlerinde aday adayı olarak geçirdiğimiz süreçte memleketimize hizmet aşkıyla yola çıktık.

Geçmişimizin bize kattığı değerler ile geleceğimiz için milletimiz ve Ünyeliler adına gönülden hizmet edebilmek için hemşehrilerimizin isteği üzerine aday adaylığı yoluna çıktık. Yaklaşık 3 aylık bu süreçte sizlerle sahalarda el ele gönül gönüle en kalbi duygu ve yaklaşımlarımızla birlikte olduk.

Hem tüm geçmişimde hem de bu çalışma süresince bana verdiğiniz çok kıymetli desteğinizden dolayı hepinize sonsuz teşekkürümü sunarım.Allah hepinizden razı olsun.

Ünye’ye sevdam hiç bitmeyecek, benim Ünye’ye hizmetim de hiç bitmeyecek. Bu zamana kadar bu şehir için güzel planlar yaptık bundan sonra da projelerimizle destek vermeye devam edeceğiz. Sayın Hüseyin Tavlı Ünye’mize hayırlı uğurlu olsun. Kendisine adaylık sürecinde başarılar diliyorum.

Bir Ünye’li olarak, Ünye’nin çocuğu olarak sizlerden haklarınızı helal etmenizi istirham ediyorum. Biz yine bu sokaklarda olmaya ve Ünye adına bir şeyler yapmaya gayret edeceğiz. Devletimizin ve milletimizin her zaman hizmetinde olacağım.

Tekrar,verdiğiniz destek için çok teşekkür ediyorum. Rabbim hepinizden razı olsun.

Mimar Nihat Şen Kentsel Dönüşüm Uzmanı

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-