eskort samsun

ÜNYENETHABER

Binlerce Ünyeli Şahin ve İlhan İçin Meydanı Doldurdu

Binlerce Ünyeli Şahin ve İlhan İçin Meydanı Doldurdu
27 Mart 2019 - 15:44

Saadet Partisi Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İdris Naim Şahin ve Ünye Belediye Başkan Adayı Veysel İlhan Cumhuriyet Meydanı’nda binlerce Ünyeliyle bir araya geldi.

Seçim çalışmaları kapsamında Büyük Ünye Mitingi ile Cumhuriyet Meydanı’nda binlerce Ünyeliyle bir araya gelen Şahin ve İlhan’a meydanı tam olarak dolduran Ünyelilerin sevgisi görülmeye değerdi.

Mitingde ilk olarak konuşma yapan Ünye Belediye Başkan Adayı Veysel İlhan Ünyelilere şu şekilde seslendi; “Biz bugün burada bir seçim mitingi değil seçim kutlaması yapıyoruz. Bugün 31 Mart tarihinde verilecek olan karar zaten verilmiştir. Hepinize çok teşekkür ediyorum.

Bütün Partilerden Şahin’e Destek Var

Ben biliyorum ki bugün alanımızda Ak Parti’ye, İyi Parti’ye ve CHP’ye gönül vermiş ancak memleket hizmet görsün diye İdris Naim Şahin’e destek veren vatandaşlar var. Biz belediye başkanı olunca kamu kaynaklarını israf etmeyeceğiz, sizin paranızla size hava atmayacağız. Sizden aldığımız yüksek su faturalarıyla üst geçitlere reklamımızı yapmayacağız. Devletin makam aracını size hava atma aracı değil, hizmet aracı olarak kullanacağız.

Üretim Üretim Üretim

Siz neden iktidar partisi varken bir muhalefet partisinin adayını başkan seçeceksiniz çünkü para bitti. Birinin para bulması lazım. Ben size parayı bulacağım. Üç tane projemiz var. Birinci projemiz üretim, ikinci projemizin adı da üretim ve üçüncüsü de üretimdir. Belediyecilik sadece şehirdeki binalara hizmet değildir. Belediyecilik üretim sahalarımızın dolması ile olacaktır. Ünye’nin ürününü çeşitli illerde pazarlayacağız ve marketlerde satılacaktır.” diye konuştu.

İlhan’ın konuşmasının ardından büyük sevgi seli eşliğinde konuşmasına başlayan Şahin, meydanı dolduran binlerce Ünyeliye şu açıklamalarda bulundu; “Bu topraklar değerli topraklardır ve bu topraklar bizim kaderimizdir. Hep beraber sevinir hep beraber üzülürüz. Allah memnuniyetimizi daim etsin. Hepimiz aynı toprağın çocuklarıyız, hepimiz biriz, bizi hiç kimse ayıramaz.

Bizler Halkımız ile Beraber Konuşuyoruz

Bizim kalbimizde herkesin yeri vardır. Ordu’da herkes kardeşce bir arada yaşamalıdır. Biz kendimizi halka güvenerek onlara emanet ettik. Karalama yapmadan, iftira atmadan yürüttüğümüz siyaset bugün de devam ediyor ve yarın da devam edecektir. Bundan sonra üreten bir belediye ve huzurlu şehirler diyoruz. Halk ile birlikte bu sözleri diyoruz. Ünye’de bizler Tabakhane Projesinin tamamlanması, Küçük Sanayi Sitesi’nin büyütülmesi, tershanenin canlanması, tekstil iş kolunun genişlemesi, tarımın teşviki, su ve meyve suyu fabrikaları, balıkçı barınakları, çarşının ortasında açık desen kapalı, kapalı desen açık ucube çarşının yenilenmesi diyoruz. Bizler köy yollarının tamamlanması, su ihtiyaçlarının giderilmesi, Çamlık’ın sağlıklaştırılması ve bir daha kimsenin el uzatamayacağı şekilde halkın malı olarak kalması diyoruz. Eğitim desteklenmesi, spor, sanat diyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı.

Ayrıca miting alanında İyi Parti bayraklarının da yer alarak İdris Naim Şahin ve Veysel İlhan’a destek verilmesi dikkat çekti.

İRDİS NAİM ŞAHİN

ÜNYE MİTİNGİ CANLI

Publiée par İdris Naim ŞAHİN sur Mercredi 27 mars 2019

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-