eskort samsun

ÜNYENETHABER

Taekwondo Şampiyonlarından Kuyumcu’ya Anlamlı Ziyaret

Taekwondo Şampiyonlarından Kuyumcu’ya Anlamlı Ziyaret
27 Mart 2019 - 18:07

Reis Spor Kulübü sporcuları başarılarıyla Ünye’yi gururlandırmaya devam ediyor.

2018-2019 eğitim öğretim yılı ortaokul ve liseler düzeyindeki spor faaliyetleri kapsamında taekwondo branşında düzenlenen yarı final şampiyonalarında derece yapan Reis Spor Kulübü’nün 3 sporcusu Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazandı.

Konya’da yapılacak olan ortaokullar düzeyindeki şampiyonaya bir, Eskişehir’de yapılacak olan liseler düzeyindeki şampiyonaya ise iki sporcuyla gidecek olan Reis Spor Kulübü sporcuları, bu başarılarında büyük destekleri olan İlçe Spor Müdürlüğüne ziyarette bulundu.

Ziyarette Ünye Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Aydın Kuyumcu ve Reis Spor Kulübü Başkanı Cavit Arslan açıklamalarında şu ifadeleri kullandılar;

Ünye Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Aydın Kuyumcu: “2018-2019 eğitim öğretim yılında spor faaliyetleri kapsamında okul sporları taekwondo branşında sporcularımız Reis Spor Kulübü Başkanı Cavit Arslan antrenörlüğünde yapmış olduğu faaliyetlerde Ordu ilinde il birinciliğini kazanmışlardır. Daha sonra ortaokul ve lise düzeyindeki çocuklarımız yarı finallere gitmişlerdir. Ortaokullarda Ordu’da, liselerde ise Gümüşhane’de düzenlenen müsabakalarda ortaokul düzeyindeki bir sporcumuz ve lise düzeyindeki iki sporcumuz Türkiye finallerine katılmaya hak kazanmışlardır. Bu başarılarından dolayı sporcularımız ve antrenörümüz bize ziyaret edip bu mutluluklarını paylaşmak istediler. Bizler her zaman sporcularımızın yanındayız. Yaptığımız çalışmaların faydalarını sporcularımızın başarısıyla görüyoruz ve bu bizleri gururlandırıyor. Bizim de bu çalışmalarda her zaman yanımızda olan Ünye Kaymakamımıza, İl Spor Müdürlüğümüze çok teşekkür ederiz.”diyerek sözlerini tamamladı.

Reis Spor Kulübü Başkanı Cavit Arslan: “2018-2019 yılı Türkiye Taekwondo Federasyonumuz ve Milli Eğitim Bakanlığımızın ortaklaşa düzenlediği okul sporlarında taekwondo il şampiyonaları yapıldı. Ortaokullarda ve liselerde il birincileri çıkardık. Liselerde iki sporcumuz 68 ve +68 kg’da iki birincimiz oldu. Ortaokullarda ise 33 kg’da il birincisi çıkarttık. Daha sonra bu sporcularımız Ordu’da yapılan yarı finallere gitme hakkı kazandı. Ortaokullar düzeyindeki sporcumuz yarı finallerde 3. olarak 5-7 Nisan tarihleri arasında Konya’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı kazandı. Liselerde ise 2 sporcuyla Gümüşhane’de yapılan yarı finallere gittik ve tam başarı kazandık. Bu 2 sporcumuz da 26-28 Nisan tarihlerinde Eskişehir’de yapılacak olan Türkiye Finalleri’ne gideceklerdir. Biz sporcularımıza ve bize destek veren Ünye Kaymakamımıza, İl Spor Müdürümüze ve İlçe Spor Müdürümüze teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.  

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-