eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ünye 1957 Spor Final Gibi Maça Hazır

Ünye 1957 Spor Final Gibi Maça Hazır
12 Nisan 2019 - 0:28

Spor Toto Bölgesel Amatör Liginde mücadelesini sürdüren Ünye 1957 Spor,  bu hafta Turhal Sporu Ünye Şehir stadyumunda konuk edecek.

14 Mayıs Pazar günü saat 15.00 da oynanacak Turhalspor maçı için öncesi Ünye 1957 Spor Teknik Sorumlusu Çağlar Çakır gazetemize yaptığı açıklamada, Ünye 1957 Spor olarak amaçlarının bu maçı alarak, baraj maçına çıkmamak olduğunu belirtti.

Turhalspor  karşılaşması öncesi takım hakkında açıklamalarda bulunan Ünye 1957 Spor Teknik Direktörü Çağlar Çakır, şöyle konuştu; ”Bu hafta sonu pazar günü oynayacağımız Turhalspor maçı hazırlıklarını bu gün kendi sahamızda gerçekleştirdiğimiz taktik çalışmayla devam ediyoruz. Her maçta olduğu gibi bu hafta oynayacağımız Turhalspor maçı da bizim için çok önemli. Çünkü bu maçı kazanarak hedefimiz olan Altınorduspor’un önünde bitirerek ildeki baraj maçını oynamamak. Ünye Spor olarak baraj maçı oynamak istemiyoruz. İnşallah bu maçı kazanacağız. İkinci bir hedefimiz ise, yine son iki maçı kazanarak lig ilk üç içerisinde bitirerek yeni sezona başlamak. Hedeflerimizi bu hafta sonu oynayacağımız Turhalspor maçını kazanarak gerçekleştireceğiz.” dedi.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P