eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

”HEDEF BARAJ MAÇI OYNAMADAN LİGDE KALMAKTI”

”HEDEF BARAJ MAÇI OYNAMADAN LİGDE KALMAKTI”
15 Nisan 2019 - 0:37

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4.Grup 25.Hafta mücadelesinde taraftarının önünde Turhalspor’u 9-0 mağlup ederek sezonu Altınordu Belediyespor’un üstünde tamamlamayı garantileyen Ünye 1957 Spor’un teknik sorumlusu Çağlar Çakır, “Bugün kendi sahamızda son lig maçına çıktık. Göreve geldiğimizde bir hedefimiz vardı, Altınordu Belediyespor’un üstünde bitirip baraj maçı oynamamak, bunu da başardık bugün” dedi.

Ünye 1957 Spor teknik sorumlusu Çağlar Çakır, maç sonu röportajında  şunları kaydetti: “Rakibimiz genç takımla gelmişti ama fark etmiyordu, ideal kadrosuyla da gelse istediğimiz sonucu alacağımızdan emindik. Bugün futbol anlamında zor bir maçtı, genç bir takıma karşı oynuyorsunuz. Skoru da en azından rakibi rencide etmeme açısından bir noktada tutmak gerekiyordu. Bu anlamda oyuncular açısından zor bir maç oldu.

Ligin ikinci yarısında göreve geldiğimizde yeni bir kadro oluşturduk. Bu kadroyu oluştururken de bir hedefimiz vardı, baraj maçı oynamamak için Altınordu Belediyespor’un üstünde ligi tamamlamaktı. Bugün itibariyle bunu da başarmış bulunuyoruz. Bizi destekleyen taraftarlarımıza, özellikle oyuncularıma ikinci yarı gösterdikleri performansları için teşekkür ediyorum. Teknik ekibimizde görev yapan arkadaşlarımıza, yönetim kurulumuza çok teşekkür ediyorum. Bugün itibariyle görevimiz yapmış bulunuyoruz. Bizi destekleyen, yanımızda mücadelemize omuz veren herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P