eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Türkiye 3.’sünden İlçe Spor Müdürlüğüne Ziyaret

Türkiye 3.’sünden İlçe Spor Müdürlüğüne Ziyaret
15 Nisan 2019 - 16:45

Ünye Reis Arslanlar Spor Kulübü başarılarına devam ediyor. Şehit Kerim Örtücü’nün kardeşi Sefa Örtücü başarılarına bir yenisini ekledi

Ünye Reis Arslanlar Spor Kulübü sporcusu olan ve Sakarya’da yapılan Wushu Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye 3. olarak derece yapan Sefa Örtücü, Ünye ve Ordu’yu gururlandırdı.

Kulüp Başkanı Cavit Arslan,  Antrenör Ayfer Arslan ve Türkiye 3. Sefa Örtücü ile birlikte bugün başarılarını paylaşmak üzere Ünye Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Aydın Kuyumcu’ya ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarette bu başarısından dolayı Sefa Örtücü’ye ve kulübe tebriklerini ileten Kuyumcu açıklamasında şunları ifade etti;

Ünye Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Aydın Kuyumcu: “Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüz bünyesinde Wushu spor branşında çalışmalar yapan Reis Arslanlar Spor Kulübü sporcusu Sefa Örtücü, 12-13 Nisan tarihlerinde Sakarya’da yapılan Liselerarası Wushu Türkiye Şampiyonası’nda bizleri gururlandırarak Türkiye 3.’sü olmuştur. Sporcumuz Antrenörü Ayfer Arslan ve Kulüp Başkanı Cavit Arslan’la birlikte başarısını bizimle paylaşmak için bizleri ziyarete geldiler. Bu ziyaretlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Sporcumuz Sefa’nın da bundan sonraki dönemde bizler tarafından takibi yapılarak daha bir çok başarıya imza atacaktır. Sporun yanında eğitim hayatında da sporcumuzun başarılı olmasını istiyoruz. Sporcumuzun başarısında takibini yaparken bizlere destek olan Ünye Kaymakamımıza ve İl Müdürümüze teşekkür ediyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı.

Bu başarılarda büyük payı olan Ünye Kaymakamına, İl Spor ve İlçe Spor Müdürlüğüne teşekkürlerini ileten Reis Arslanlar Spor Kulübü Başkanı Cavit Arslan konuşmasında şunları belirtti;

Reis Arslanlar Spor Kulübü Başkanı Cavit Arslan: “Wushu Federasyonumuzun ve Milli Eğitim Bakanlığımızın katkılarıyla yaklaşık 1 ay önce ilimizde yapılan il şampiyonlarında 85 kg.’da Sefa Örtücü isimli sporcumuz il birincisi olmuştu. Sporcumuz aynı kategoride Sakarya’da yapılan Türkiye Wushu Şampiyonası’nda ilimizi, ilçemizi, kulübümüzü ve okulunu temsil etmiştir. 3 tur maç yaparak çeyrek final ve yarı finale yükselip, sakatlığından dolayı maçtan çekilerek yarı final müsabakasında Türkiye 3. olmuştur. Bizi buralara götürmesinde ve bu başarıların oluşmasında bizlere destek olan Ünye Kaymakamımıza, İl Spor ve İlçe Spor Müdürlüğümüze teşekkür ederiz.

2020 Yılında Türkiye Şampiyonu Olmasını Bekliyoruz

Bizim bundan sonraki asıl hedefimiz 2020 yılında yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’dır. Biz sporcumuzdan o turnuvada birincilik bekliyoruz. Sporcumuz geçmişte bir takım sıkıntılar atlattı ve spora bir dönem ara vermek durumunda kaldı. Şehit olan abisi nedeniyle oluşan sıkıntılı dönemi hep birlikte atlattık ve buralara kadar geldik. Biz kulüp olarak her zaman sporcumuzun yanındayız.” diye konuştu.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P