eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ünye’de “Çocuk Bedenime Dokunma” Yürüyüşü

Ünye’de “Çocuk Bedenime Dokunma” Yürüyüşü
09 Mayıs 2019 - 17:56

Ünlü Fit Spor Kulübü, Türkiye’de son günlerde sıkça yaşanan çocuklara karşı cinsel istismar ve taciz olaylarını yaptıkları yürüyüşle protesto etti. 

Ellerinde dövizler ve pankartlarla sloganlar atan topluluk saat 17:30 itibariyle Cumhuriyet Meydanı’ndan Dikilitaş mevkine kadar yürüdü.

Ünye Ünlü Fit Spor Kulübü son günlerde yaşanan çocuk istismarlarına, çocuklara karşı işlenen suçlara dikkat çekmek ve bunlarla ilgili daha yaptırımlı cezalar uygulaması için “Çocuk Bedenime Dokunma” sloganıyla farkındalık yürüyüşü düzenledi.

Çocuklara uzanan kötü niyetli ellerin ağır şekilde cezalandırılmasını istediklerini ifade eden Ünlü Fit Spor Kulübü Başkanı Ali Rıza Aksu farkındalık yürüyüşünde yaptığı basın açıklamasında şöyle konuştu;

“Biz Ordu Ünye Ünlü Fit Spor Kulübü olarak toplumsal bir etkinlik gerçekleştirmek istedik. Son zamanlarda çocuklarımızın uğramış oldukları şiddet ve çocuk istismarına karşı tepkimizi gündeme getirip, insanların bu noktada sessiz kalmamalarını, olaylar olduktan sonra değil olmadan önce her konuya müdahale etmelerini, devletimizden ve milletimizden çocuklarımıza uzanan kötü niyetli ellerin ağır şekilde cezalandırılmasını talep ediyoruz ve istiyoruz. Çocuklarımız bir çiçektir, korunmaya muhtaçtır. Toplum olarak sessiz kalmayalım. Çocuklarımızı koruyalım.” Dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-