eskort samsun

ÜNYENETHABER

TÜGVA Geleneksel İftar Yemeğinde Öğrencilerle Bir Araya Geldi

TÜGVA Geleneksel İftar Yemeğinde Öğrencilerle Bir Araya Geldi
16 Mayıs 2019 - 23:57

Türkiye Gençlik Vakfı, gençlerle birliktelik yolunda azimle çalışan gönüllüler ve öğrenciler ile iftar sofrasında bir araya geldi.

Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde dostluk ve kardeşlik bağlarını pekiştirmek adına organize edilen iftar yemeği, geniş katılımla gerçekleşti.

Ünye İktisadi ve İdari Bilimleri Fakültesi Türkiye Gençlik Vakfı Başkanı Hamza Can Demirci ve Türkiye Gençlik Vakfı Ünye İlçe Koordinatörü Samet Bilgi’nin ev sahipliği yaptığı iftar yemeğine Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kemal Mehel, Ünye Belediye İşletme ve İştirakler Müdürü İrfan İnce,Türkiye Gençlik Vakfı üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Programda konuşma yapan Ünye İktisadi ve İdari Bilimleri Fakültesi Türkiye Gençlik Vakfı Başkanı Hamza Can Demirci;

“Türkiye Gençlik Vakfı dünya üzerinde iyi ve güzele dair her ne varsa savunan her daim hakkın, hakikatı ve adaletin yanında olmayı amaçlayan gençleri yetiştirmek için kurulmuş bir vakıftır. Biz TÜGVA olarak her daim adaleti, birliği, iyiliği ve ahlakı savunmaktan geri durmadık ve hiçbir zaman da geri durmayacağız. Özellikle birliğe ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olan şu son dönemlerde sizlerle beraber bu iftar sofrasında bulunmaktan ötürü onur duyuyorum.

Bizim bu iftar programını yapmamızdaki en temel maksadımız öncelikle Allah rızası için bir şeyler yapabilmek ve sonrasında siz değerli dostlarımızla beraber sohbet ve muhabbetinizi her daim derin ve canlı tutmaktır. Ramazan ayı öyle güzel bir ay ki bizlere açlığı, susuzluğu, nefsimizi terbiye edebilmeyi ve yardıma muhtaç insanların halinden anlayabilmeyi öğretiyor. İnşallah bizde bunları anlar ve hayatımızın bundan sonraki kısmında bunları kendi yaşantımız da uygulayabiliriz. Biz TÜGVA olarak her daim bu tarz programlara devam edeceğiz ve üzerimize düşen vazifeyi yegane gayesiyle yerine getireceğiz.” dedi.

Türkiye Gençlik Vakfı Ünye İlçe Kordinatörü Samet Bilgi ise sözlerinde şunları kaydetti;

“Sizlerle beraber daha güçlü yarınlar için ve ümmet bilincinde birlik ve beraberliğimizi daimi kılınması için daha güçlü olmaya çalışacağız. Her zaman daha ötesini hayal edeceğiz. Ve biz hayal ederek bu işe başladık. 5,6 yıla kadar hiç kimse TÜGVA vakfının bu kadar büyük bir seviyede ilerleyeceğini düşünmemişti ancak Hamza kardeşimizin de dediği gibi bizim ve sizin  gayretinizle başardık. Beklenilenin üstünde bir performans sergiledik ve sergilemeye devam edeceğiz. Allah’ı izniyle bu Türkiye ‘nin yarını biz ve siz olacaksınız “.

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-