eskort samsun

ÜNYENETHABER

RANDIMAN FİLMİNİN KADROSU ŞEKİLLENİYOR

RANDIMAN FİLMİNİN KADROSU ŞEKİLLENİYOR
19 Mayıs 2019 - 3:05

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Sinema Destekleme Kurulu kararına göre  38 projeye arasına giren Randıman filminin çalışmaları başladı.

Ünyeli Yönetmen Mehmet Hoşnut’un ilk filmi olacak “Randıman” adlı için Cast çalışmaları devam ediyor.

RANDIMAN’DA DEV İSİM

Ünye’de Kültür ve Turizm Bakanlığı destekli olarak çekilecek ilk film özelliği taşıyan sinema filminin çekimleri öncesinde saha çalışmasının başladı.Oyuncularla görüşmelerin sürdüğü öğrenilirken ,ilk gelen bilgilere göre  BKM oyuncusu Safa Sarı’ya teklif götürüldü.Ünlü sanatçıyla büyük oranda anlaşıldığı öğrenildi.

2019 yılı Ağustos ayında başlayacak çekimlerin 2020’de tamamlanarak ülke genelinde vizyona girmesi planlanıyor.

Ünyeli Yönetmen Mehmet Hoşnut, konuyla ilgili yaptığı açıklamada,  ‘’Senarist Kerim Aydemir ve Halk bilimci İhsan Akbulut ile birlikte üzerinde çalıştıkları uzun metrajlı sinema filminin Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından onaylanmasının ardından oyuncu seçmelerine başladıklarını belirtti.

SİNEMA FİLMİ İÇİN OYUNCU ARANIYOR!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından onaylanıp desteklenen Romantik  Komedi türündeki “Randıman”adlı sinema filmi için her yaştan tecrübeli-tecrübesiz oyuncu seçmelerinin başladığını belirten  Yönetmen Mehmet Hoşnut, Filmin çekimleri  Ağustos ayında, İstanbul ve Ordu’da başlayacaktır. Başvurular şahsen
yapılması gerekmektedir’’ dedi.

Başvuru adresi: Kaledere Mh. Belediye Cd. No:8 Kat:3 Ünye/ORDU
Tel: 0452 324 70 15

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-