eskort samsun

ÜNYENETHABER

Sporculardan Kaymakam GÜNEY’e Gençlik Haftası Ziyareti

Sporculardan Kaymakam GÜNEY’e Gençlik Haftası Ziyareti
21 Mayıs 2019 - 15:26

Ünye Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Aydın Kuyumcu, antrenörler ve sporcular, 15-21 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası sosyal, kültürel ve sportif faaliyet programı kapsamında bugün Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney’i makamında ziyaret ettiler.

Ünye Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Aydın Kuyumcu, Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney’e , her daim yanlarında olduğu için teşekkür etti. 

Ziyarette “Gençlik demek heyecan demek, ümit demek, gelecek demek” diyerek sözlerine başlayan Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin gençlerin 19 mayıs gençlik haftasını kutladı.

Kaymakam Güney konuşmada şunları kaydetti;

“Gençlik demek heyecan demek, ümit demek, gelecek demek. Gençlerimiz ne kadar mutlu olursa,ne kadar geleceğe ümitle bakabilirse, o ümitlerini hayata geçirecek ne kadar iyi eğitim ve donanımla hayata katılırlarsa,  toplumunda geleceği o kadar aydın olur. Bir çok şey vardır ki siz yapmak istediğiniz halde o enerjiyi ve heyecanı bulamazsınız. Gençlerimiz ise imkansızlıklar içerisinde heyecanlarıyla ve enerjileriyle zor dönemleri başarabilen ve başarma azminde olan kuşaktır.

Her inkılap dersinde işlediğimiz ve bu yılda 100. Yılını kutladığımız kurtuluş savaşı ve genç cumhuriyetin minnettar olduğu süreçler yaşanmıştır. İşte bizlerde hiç bir zaman ümitsizliğe kapılmamız gerektiğini ama hayatın gerçeklerini bilerek yani idealist ve heyecan sahibi olmak, hayalperest olmakla aynı şeyler değildir. Ayaklarımız yere basacak hedeflerimiz ve heyecanlarımız sınırları aşacaktır. Bu unsurların şekillendiği ve eğitildiği süreç çocukluk ve gençlik çağıdır. Gençlerin daha yetişmeleri için fırsatlar sunuyoruz. 19 mayıs gençlik haftamız kutlu olsun” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-