eskort samsun

ÜNYENETHABER

Sınav Koleji ile İnönü ve İnkur Ortaokulları’nın Sergisi Büyük Beğeni Topladı

Sınav Koleji ile İnönü ve İnkur Ortaokulları’nın Sergisi Büyük Beğeni Topladı
21 Mayıs 2019 - 15:18

Ünye Sınav Koleji, Ünye İnönü Ortaokulu ve İnkur Ortaokulu Milli Eğitim Bakanlığı çerçevesinde düzenlenen Hamilik Projesi kapsamında bir araya geldi.

Ünye Yalı Kilisesi’nde bugün açılan sergi ile üç okul öğrencileri ve öğretmenleri tarafından hazırlanan çalışmalar ziyaretçilere sunuldu.

Hamilik Projesi kapsamında düzenlenen serginin açılışını Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Ünye Cumhuriyet Başsavcısı Soner Aygün, Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Gürel ve Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz yaparak, öğretmenlerden sergi hakkında bilgiler aldılar.

Sergide, Sınav Koleji öğretmeni Rıza Genç tarafından İnönü İlkokulu öğrencileri ile birlikte hazırlanan müzik dinletisi de ziyaretçilere sunularak büyük beğeni topladı.

Sınav Koleji’nin hamiliğinde başarılı etkinlikler yaptıklarını ifade eden Ünye İnönü Ortaokulu Müdürü Veysel Sadan açıklamasında şunları belirtti: “Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Genel Müdürlüğünün Hami Projesi kapsamında Sınav Koleji, İnkur Ortaokulu ve İnönü Ortaokulu ortaklaşa bir protokolle bir araya geldiler. Bu çerçevede Sınav Kolejinin hamiliğinde çeşitli geziler ve etkinlikler yaptık. Öğrencilerimiz Sınav Koleji’nin atölyelerini kullandılar ve Sınav Koleji’nin müzik ve resim öğretmenleri İnkur ve İnönü okullarımızın derslerine katıldılar. Ben bu çalışmalarda okullarımıza yapmış olduğu katkılardan dolayı Sınav Koleji Lise Bölümü Müdürü Yeliz Hanıma, Sınav Koleji Ortaokul Bölümü Müdürü Elif Hanıma, İnkur Ortaokulu Müdürü Ali Sözeri Bey’e ve emeği geçen tüm öğretmenlere teşekkür ediyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

Hamilik Projesi kapsamındaki çalışmaların artarak devam edeceğini belirten Ünye Sınav Koleji Ortaokul Bölümü Müdürü Elif Nal Alaca açıklamasında şunları ifade etti: “Hami Projesi kapsamında yapmış olduğumuz çalışmaların bugün sadece bir kısmını gördük. İnönü Ortaokulu Müdürü Veysel Bey’e, İnkur Ortaokulu Müdürü Ali Bey’e, okulumuz lise müdürü Yeliz Hanım’a, resim ve müzik öğretmenlerimiz ile tüm öğretmenlere çok teşekkür ediyorum. Bu sadece bir başlangıçtır, çalışmalarımız artarak devam edecektir.” diye konuştu.

Bu proje ile okullar arasında birliktelik olduğunu ve karşılıklı faydalar sağlandığını ifade eden İnkur Ortaokulu Müdürü Ali Sözeri açıklamasında şunları belirtti: “Milli Eğitim Bakanlığı’nın yapmış olduğu Hami Projesi kapsamında özel okullarla devlet okullarını kardeş okul olarak belirlediler. Bizde bu proje kapsamında Sınav Koleji ve İnönü Ortaokulu’nu kardeş okul olarak protokol imzaladık. Bu çerçevede rehberlik çalışmaları, ebru çalışmaları gibi bir çok etkinlik yaptık. Bugün de çalışmalarımızın sadece bir kısmını burada sergileme fırsatı bulduk. Bu proje ile okullarımız arasında karşılıkla faydalar sağlandı ve güzel bir sergi oldu. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-