eskort samsun

ÜNYENETHABER

Yunus Emre Derneği Başkanı ARGAN, Karadeniz-Akdeniz Yolunun Önemine Değindi

Yunus Emre Derneği Başkanı ARGAN, Karadeniz-Akdeniz Yolunun Önemine Değindi
22 Mayıs 2019 - 17:09

Ünye Yunus Emre Derneği Başkanı Yaşar Argan, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler’i ziyaret ederek dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan Argan ayrıca derneğin önündeki en büyük engelin ulaşım olduğunu belirterek, Karadeniz-Akdeniz yolu ve limanın bölge için önemine değindi. 

“YUNUS EMRE BİZİM VE DÜNYA İÇİN BİR İLAÇ”

Ünye Yunus Emre Derneğinin çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade eden Başkan Güler “Dünya buhranda, herkes buhranda. Dünya için ilaç olan Yunus Emre’miz ile inşallah onlara şifa sunacağız. Bu çalışmalarınız çok anlamlı. Sizlerin yaptığı bu çalışmalar Ünye ilçemiz kadar Ordu’muz için de önemli. Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak bu çalışmalarınızda daima sizlerin yanında olacağız” şeklinde konuştu.

DERNEK BAŞKANI ARGAN: “ÇALIŞMALARIMIZ DESTEĞİNİZLE TAÇLANACAK”

Ünye Yunus Emre Derneği Başkanı Yaşar Argan ise Ünye Konteyner Liman’nın kendilerini heyecanlandıran bir proje olduğunu ifade ederek, “Ünye Konteyner Limanı’nı sık sık dile getirmeniz emin olun bize çok büyük bir heyecan veriyor. Yunus Emre Derneği olarak biz Yunus Emre’nin muhtelif yerlerdeki 9-10 mezarını ziyaret ettik. Tokat’a geldiğimizde Tokat’taki basın grubuyla toplantı yaptık. ‘Yunus Emre’ye 2 saatte zor ulaşıyoruz’ diyerek yolun yapılmasını istediler. Karadeniz-Akdeniz yolu ve Ünye Konteyner Limanı bize fazlasıyla heyecan veriyor. İlimizin Yunus Emre’nin bereketin den faydalanması için yapacağımız çalışmalar sizin desteğinizle taçlanacaktır” şeklinde konuştu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-