eskort samsun

ÜNYENETHABER

Kastamonu Entegre Ailesi Geleneksel İftar Yemeğinde

Kastamonu Entegre Ailesi Geleneksel İftar Yemeğinde
25 Mayıs 2019 - 12:22

Kastamonu Entegre Samsun Tesisleri geleneksel iftar yemeğinde Ünye ve Terme’yi buluşturdu.

Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi ve Ticaret A.Ş. yönetiminin geleneksel hale getirdiği ve bu yıl 10.’sunu düzenlediği iftar programında Kastamonu Entegre çalışanları, Terme ve Ünye protokolüyle bir araya geldi.

Ünye Atakale’de verilen iftar yemeğine her iki ilçenin daire amirleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin yanı sıra bayiler, çalışanlar  ve aileleri katıldı.

İftar programında birlikte açılan orucun ardından sıcak bir aile ortamında keyifli dakikalar yaşandı.

Programda ayrıca fabrika çalışanı Yener Alan’a emekli olması nedeniyle İşletme Şefi Orhan Köse tarafından Kastamonu Entegre adına plaket takdim edildi. Kastamonu Entegre Fabrika Grup Müdürü Ertekin Dikmen ise katılanlara teşekkür etti.

Kastamonu Entegre hakkında “gelişmeye ve yeniliğe önem veren, çevre ve tüketici haklarına saygılı, pazarlama, satış ve hizmet süreçlerini müşteri odaklı bir felsefe etrafında tanımlayan, sosyal sorumluluklarının bilincinde bir kurum olan Hayat Holding’in temelleri 1937’de atıldı. Günümüzde 8 ülkede, 41 şirketi, 32 markası, 29 üretim tesisi ve 14.000’i aşkın çalışanıyla; ağaç bazlı panel endüstrisi, hızlı tüketim, enerji, liman işletmeciliği, perakende ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren Hayat Holding,  101 ülkeye yaptığı ihracatla Türkiye’nin önde gelen kuruluşlarından biridir. Hayat Holding’in iki lokomotif şirketinden biri olan Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, ağaç bazlı panel endüstrisinde üretim yapmak üzere 1969 yılında kurulmuş olup şu an sektöründe Türkiye’de 1’inci, Avrupa’da 4’üncü, dünyada ise 7’inci sırada yer alan  global bir güç haline gelmiştir” bilgileri verildi.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-