eskort samsun

ÜNYENETHABER

Öğrenciler Diş Sağlığının Önemini Anladılar…VİDEO HABER

Öğrenciler Diş Sağlığının Önemini Anladılar…VİDEO HABER
14 Mayıs 2015 - 17:00

türk kadınlar birliği

14.05.2015 tarihinde, Ünye Puset Polvan Ortaokulunda, Türkiye Kadınlar Birliği Ünye Şubesinin öncülüğü ile Diş Hekimi Nevin YILDIRIM tarafından okul öğrencilerine yönelik seminer düzenlendi.yunus_emre-21-214x300

Ağız ve diş sağlığının korunmasında dişlerin düzenli fırçalanmasının önemi, diş ipi kullanma, sağlıklı beslenme ve rutin diş hekimi kontrollerinin önemi hakkında öğrencilere bilgilerin verildiği seminer, öğrencilerin ağız ve diş sağlığı ile ilgili merak ettiği konular hakkındaki soruların Diş Hekimi Nevin YILDIRIM tarafından cevaplandırılmasıyla seminer sona erdi.

Türkiye Kadınlar Birliği Ünye Şube Başkanı Neşe AKGÜL;

”Bugün ki programımızda Diş Hekimi arkadaşımız Nevin YILDIRIM, diş sağlığı ile ilgili okul öğrencilerini bilgilendirdi. Umarım bu seminerin çocuklara çok faydası olur. Sağlıklı diş nasıl olmalıdır, dişimizi nasıl fırçalamalıyız ve nelere dikkat etmeliyiz gibi konulara değiniyor.” diyerek vermiş olduğu bu seminerden dolayı kendisine teşekkürlerini iletti.

Ayrıca bu vesile ile 14 Mayıs Eczacılar bayramını da kutlayan Neşe AKGÜL;

”Bugün 14 Mayıs Eczacılar Bayramı ve bende bu vesile ile meslektaşlarım olan eczacıların Eczacılık Bayramını kutluyorum.” dedi.

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-