eskort samsun

ÜNYENETHABER

HİLMİ GÜLER İSTİFA İSTEDİ Mİ?

HİLMİ GÜLER İSTİFA İSTEDİ Mİ?
15 Temmuz 2019 - 3:06

Ünye’de yalan ve iftiraların bini  bin para,klavye şarlatanları açtıkları  çakma hesap ve haber siteleriyle Ünye’de ortalığı karıştırmak istiyorlar.Uzun süredir vatandaşların hasret kaldığı huzur ortamına çomak sokmaya çalışan bu kişiler son olarak Hilmi Güler ; Tavlı yapamıyorsan istifa et, yapacak bir babayiğit bulunur” başlıklı haberi piyasaya sürdüler.

Yaptığımız araştırmalarda böyle bir diyaloğun asla söz konusu olmadığı ve buna benzer her hangi bir konuşmayada uzaktan ve yakından vakıf olunmadığı bilgisine ulaştık.

Konuyla ilgi gün boyu Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler ve Ünye belediye başkanı Hüseyin Tavlı ile beraber incelemelerde bulunan Ünye Dernekler Federasyonu (ÜNDEF) Başkanı Koray Maral’da bizi doğrular şekilde gazetemize açıklamalarda bulundu.

KÜLLİYEN YALAN

Ünye’de suni gündem yaratmak isteyen bazı çakma haber sitelerine itibar edilmemesi gerektiğini belirten Ünye Dernekler Federasyonu (ÜNDEF) Başkanı Koray Maral ,bir Ünyeli olarak yaratılmak istenen durumun farkındayım bir hukukçu ve Ünyeli olarak bu tür çakma haber sitelerinin sonuna kadar takipçisi olacağım dedi.

Ünye Dernekler Federasyonu (ÜNDEF) Başkanı Koray Maral,Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler beyin Ünye ziyaretinde sözüm ona çakma haber sitelerinde söylediği belirtilen’’ Hilmi Güler ; Tavlı yapamıyorsan istifa et, yapacak bir babayiğit bulunur” başlıklı haberi yalanladı.

Maral, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler ve Ünye belediye başkanı Hüseyin Tavlı ile gün boyunca beraber gezdiklerini, her iki taraf arasında gayet samimi ve pozitif ilişkilerin olduğunu belirterek, yukarıdaki  konuşmaların  söz konusu olmadığını belirtti.

BU KİŞİLER ÜNYE DÜŞMANIDIR

Maral , iş başında ki malum nifak çeteleri Ordu Büyükşehir Belediyesi ile Ünye belediyesinin arasındaki uyumu kıskanıyorlar.

Bir önceki gün de 9 makam arabasını gündeme getirerek Ünye’yi ulusal başına taşıyan bu kişiler Ünye zarar vermekten başka bir şey yapmamaktadırlar.

Son olarak asılsız uydurma bir haberle gerek Büyükşehir belediyesini  ,gerekse Ünye belediyesini  karşı karşıya getirmek isteyen bu kişiler, memleket gelişecek hizmet alacak diye kara kara düşünen Ünye düşmanı kimselerdir.

İKİ BAŞKAN ÜNYE İÇİN FIRSATTIR

Ne mutlu ki malum kişilerin kirli oyunlarına alet olmayacak kadar tecrübeli siyasetçilerimiz görev başındadır.

Her ne olursa olsun Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler ve Ünye belediye başkanı Hüseyin Tavlı’nın uyumlu çalışmaları yakın zamanda Ünye de kendini hissettirecektir.

Burada kazanan  Ünye olurken ,kaybeden yalan yanlış ve art niyetli haber yaparak algı oluşturmaya çalışan şer çeteleri olacaktır.Ve ben buradan tüm hemşerilerime söz veriyorum bu çakma hesaplarla kanuni yollardan savaşacağım’’dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-