eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ünye 20. Uluslararası Kültür Sanat ve Turizm Festivali Başladı

Ünye 20. Uluslararası Kültür Sanat ve Turizm Festivali Başladı
20 Temmuz 2019 - 9:30

Ünye Belediyesi ve Ünye Kaymakamlığı’nın işbirliğinde düzenlenen ve 3 gün devam edecek olan Festivalin birinci günü Tekkiraz Kararamut Tepesi’nde yağlı pehlivan güreşleri düzenlendi. Güreşlerde İsmail Balaban başpehlivan olarak madalya aldı.

Festival etkinliklerini Kaymakam Ümit Hüseyin Güney,  Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, AK Parti İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, MHP İlçe Başkanı Hacı Demir, protokol üyeleri ve vatandaşlar festival etkinliklerini takip etti.

 Festival etkinlikleri akşam Yüzüncü yıl mevkiinden başlayan yürüyüşle start aldı. Ardından yürüyüş Ünye Cumhuriyet Meydanı’nında sona erdi. Burada Sokak Basketbolu final müsabakası oynanırken müsabakanın ardından dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları takdim edildi.

Sokak Basketbolu Turnuvası’nda Küçük Erkekler üçüncüsü Mars Toy’s ve Büyük Erkekler üçüncüsü Kampüs takımlarına madalyalarını MHP Ünye İlçe Başkanı Hacı Demir takdim ederken, kupalarını ise AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan takdim etti.

Küçük Erkekler ikincisi DoubleShot Junior ve Büyük Erkekler ikinci Sınav Koleji takımlarına kupa ve madalyalarını Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı takdim etti.

Küçük Erkekler birincisi Space Jam ve Büyük Erkekler birincisi Poseidan takımlarına madalya ve kupalarını ise Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney takdim etti.

Program daha sonra yerel sanatçı Arif Deryal konseri ve halk oyunları ile devam etti.

Gecede ise son olarak Emre Aydın sahne alarak şarkılarını Ünyeliler ile birlikte söyledi.

Konserin sonunda Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin Sanatçı Aydın’a çiçek ve plaket takdim etti.

20.Ünye Uluslararası Kültür Sanat ve Turizm Festivali, Festival Yürüyüşü Gerçekleştiriliyor

Publiée par Çakır Medy sur Vendredi 19 juillet 2019

Sokak basketbolu final maçı gerçekleştiriliyor

Publiée par Çakır Medy sur Vendredi 19 juillet 2019

Ünye'nin Dünkü Çocukları Halk Oyunu Ekibi Gösterileri

Publiée par Çakır Medy sur Vendredi 19 juillet 2019

20.Ünye Uluslararası Kültür Sanat ve Turizm Festivali Gerçekleştiriliyor

Publiée par Çakır Medy sur Vendredi 19 juillet 2019

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-