eskort samsun

ÜNYENETHABER

EMİT FUARI BAHANE , ÇAMYAR’LA HAYAT ŞAHANE

EMİT FUARI BAHANE , ÇAMYAR’LA HAYAT ŞAHANE
05 Ağustos 2019 - 2:26

Görevden alınan Ahmet Çamyar döneminin kirli çamaşırları bir bir ortaya çıkıyor. EMİT turizm fuarının perde arkasında neler yaşanmış neler.O tarihlerde biz yazıyorduk ,müfettişlerin fark ettiklerini ama bize ”ne istedin de vermediler ”diyen çanak yalayıcıları vardı.Ama zaman bizi yine haklı çıkardı. 

Sayıştay müfettişlerinin raporlarında geçen kamu zararı ve usulsüzlüklerin üzerine bomba bir iddia daha eklendi.
Yapılan  incelemelerde Ünye Belediyesi’nin harcamalarında fahiş rakamlar tespit edildi.
Müfettişler,Ünye Belediyesinin Özel Kalem Müdürlüğünden Ve Basın Yayın Ve Halkla İlişkiler Müdürlüklerinden konaklama adı altında yapılan harcamaları yüksek buldu.
Tek tek incelenen faturalarda konaklamaların yüksek olduğunu farkeden Sayıştay müfettişleri, özellikle Ünye Belediyesi’nin İstanbul’daki otel faturalarını incelemeye aldı.
Müfettişlerin otelde yaptıkları incelemenin ardından, Ünye Belediyesine de harcamaların kalemlerini araştırdı,hatta sordu.

Gerek Ünye belediyesi’nden, gerekse İstanbul’daki konaklanan otelden alınan bilgiler ışığında faturalarını yüksek oluş sebebi çözüldü.
Konaklama faturalarında kalem olarak belirtilmese de otel kayıtlarından paraların nasıl yendiği ortaya çıktı.

Elde ettiğiniz bilgilere göre , Ünye Belediyesi’nin 2017 yılındaki EMİT fuarı katılımında ,bazı kişilerin içki masalarına kadar ,keyfi ve özel ihtiyaçlarının paraları dahi ödenmiş.
Belediyenin  paralarını kimlerin nasıl yediğini ve nasıl keyif sürdüklerini,ömürlerinde görmedikleri içecekleri içtiklerini,yediklerini ve kimleri misafir ettiklerini gazetecilik etiğine uymayacağına inandığımız için yayınlamıyoruz.

Sonuç olarak görülüyor ki ,Sayıştay müfettişlerinin tespitlerine göre  Ahmet Çamyar dönemi tam bir LALE DEVRİ gibi yaşanmış.

Lakin tüyü bitmemiş yetimin hakkını yediren ,peşkeş çeken kim olursa olsun adaletin karşısına çıkarılmalıdır. Er ya da geç adaletin tecelli etmesini kamuoyu dört gözle bekliyor.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-