eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ordulu Aşçılar Mengeni Fethetti

Ordulu Aşçılar Mengeni Fethetti
06 Ağustos 2019 - 18:38

Ordu Aşçılar ve Pastacılar Derneği her sene Bolu-Mengen’de düzenlenen festivale katılarak Ordu’yu ısırgan çorbası ile temsil etti.

Ordu Aşçılar ve Pastacılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Gül, Tüm Aşçılar Ve Pastacılar Konfederasyonu (Taşpakon), Karadeniz Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu (Karapafed)’e bağlı Ordu yönetim kurulu olarak Türkiye çağında konfederasyona bağlı 62 dernek başkanları arasından en genç dernek başkanı olarak seçildi.

Ordu Aşçılar ve Pastacılar Derneği, bu sene 34. Sü gerçekleşen Uluslararası Aşçılar ve Turizm Festivalinde Ordu’yu ısırgan çorbası ile temsil etti. Ordu Kadın Kolları Başkanı Nazlı Edanur İbil ve Ordu Gençlik Kolları Başkanı Feyza Şenol ekip halinde çalışarak 500 kişilik ısırgan çorbası yaptı.

Ordu Aşçılar ve Pastacılar Derneği‘nin düzenlediği festivalde Mengen Belediye Başkanı Turhan bulut katılımlarından dolayı genç aşcılara plaket taktim etti.

 Ordu Aşçılar ve Pastacılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Gül yaptığı konuşmada şunları söyledi.

“Ordu Aşçılar ve Pastacılar Derneği’nin yönetimi bana verilmesi beni çok onurlandırdı. İlk etkinliğimiz Mengen’de oldu. Güzel ve lezzetli bir ısırgan çorbası çıkardık. Ordu’da Kadın Kolları Başkanım ile ve Gençlik Kolları Başkanımla çok güzel işler yapacağız. Gereken toplantılar yapıldı, belki Karadeniz’i belki Türkiye’yi, Ordu Ünye’de bir etkinlikle buluşturacağız inşallah.” Dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-