eskort samsun

ÜNYENETHABER

“Doubleshot Coffee” 15 Temmuz Meydanında Hizmete Girdi

“Doubleshot Coffee” 15 Temmuz Meydanında Hizmete Girdi
07 Ağustos 2019 - 14:40

Doubleshot Coffee’nin Ünye’deki ikinci işletmesi 15 Temmuz Demokrasi Meydanında hizmete girdi.

İçerisinde Osmanlı ve Dünya Mutfağının eşsiz lezzetlerini bir arada barındıran ve en iyi hizmeti vermeyi amaçlayan Doubleshot Coffee’nin Ünye’deki ikinci işletmesinin açılışı yapıldı.

Açılışa Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Ünye İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Aksu, ÜTSO Başkanı İrfan Akar ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış konuşmalarında Doubleshot Coffee İşletmecisi Ali Çolak ve Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney şunları ifade ettiler;

Doubleshot Coffee İşletmecisi Ali Çolak: “Öncelikle 15 Temmuz Demokrasi Meydanında bulunan Doubleshot Coffee işletmemizin açılışında davetime nezaket göstererek beni yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederim. İnşallah işletmemiz Ünye’ye hayırlı olur ve Allah herkese Ünye’ye benim gibi yatırım yapmayı nasip etsin.”diye konuştu.

Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney: “Bugün Ünye için açılan yeni bir müessese için burada toplanmış bulunuyoruz. Ünye için açılan her müessese, yapılan her faaliyet bizleri mutlu ediyor. Ünye turizm ile anılan ve bilinen bir ilçedir ve hizmet sektöründe çeşitlilik, kalite son derece önemlidir. Bu anlamda açılan bu işletme Ünye turizminin canlanmasında ve hizmet vermesinin artmasına katkı sağlayacağına inanıyorum. Ben açılan bu işletmemizin ilçemize ve Ünye halkına güzel hizmetler getirmesini temenni ederek hayırlı olmasını diliyorum.”diye konuştu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-