eskort samsun

ÜNYENETHABER

PİŞKEN YENİDEN ŞAMPİYON

PİŞKEN YENİDEN ŞAMPİYON
10 Eylül 2019 - 12:30

Ünye Dövüş Sanatları Gençlik ve Spor Kulübünün 2019 yılı içi 26.Türkiye Derecesi Vücut Geliştirme ve Fitness sporcusu Hüseyin PIŞKEN’den Türkiye Şampiyonu olarak geldi.

Ünye Dövüş Sanatları Gençlik ve Spor Kulübü Genel Sekreteri Hasan ÇARKACI yaptığı açıklamada “03-08 Eylül 2019 tarihleri arasında Vücut Geliştirme ve Fitness Türkiye Şampiyonası, Dünya şampiyonası milli takım seçmeleri Antalya ilimizde yapılmış olup, Hard body master 80 kg sikletinde Hüseyin PİŞKEN hocamız Türkiye Şampiyonu olup altın madalya ve kupanın sahibi olmuştur. Tekrar milli takıma seçilmiş olan Hüseyin PİŞKEN Aralık ayında düzenlenecek Dünya Şampiyonasına katılacak. Kulübümüzü, Ordu’muzu ve Türkiye’mizi milli sporcu olarak bir kez daha temsil edecek olan Hüseyin PİŞKEN hoca 3 Yıldır hiç durmadan çalışmalarını yapıp bu sporda üstün başarılar kazanmış, hem eğitici, hemde sporcu olarak ülkesini ulusal ve Uluslararası Müsabakalarda başarıyla temsil etmiştir. Ünye Dövüş Sanatları Gençlik ve Spor Kulübü Lisanslı sporcumuz Hüseyin PIŞKEN’e aralık ayında yapılacak olan dünya şampiyonasında başarılar dileriz. Bu vesileyle spor ve sporcularımızın yanında olan başta Ordu Gençlik ve Spor il müdürümüz sayın Mustafa GENÇ ve Ünye Gençlik ve Spor İlçe müdürümüz sayın Aydın Kuyumcu beye teşekkür ederiz.” diye konuştu.

Milli Sporcu Hüseyin PİŞKEN: “Maddi ve Manevi zorlandığımız bu spor dalında, çoğu yönetici, mülki amir,sivil toplum örgütleri ve iş adamlarımızdan sponsor olmalarını ve desteklerini bekliyoruz.” Dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-