eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

BAYAN FUTBOL TAKIMINA TAKVİYE

BAYAN FUTBOL TAKIMINA TAKVİYE
17 Eylül 2019 - 22:44

Pazar günü Ünye Şehir Stadı’nda yaptığı son çalışmayla 2019-2020 sezonu öncesi kamp çalışmalarının birinci etabını sona erdiren Ünye Gücü FK Kadın Futbol Takımı, TFF Kadınlar 3.Lig’de bu sezon arzu ettiği şampiyonluğu elde etmek için transfer çalışmalarındaki sessizliğini de bozdu. Kaleci sorununu Ebru Yancı’yı transfer ederek çözen kırmızı-beyaz-siyahlılar transferde rotayı Trabzon’a çevirdi ve Denizüstüsporlu stoper oyuncusu Gizem Yazıcı ile anlaşmaya vardı.

Geçtiğimiz sezon şampiyonluk yolunda play of mücadelesini kıl payı kaçıran Ünye Gücü FK Kadın Futbol Takımımız bir yandan yeni sezona hazırlanırken diğer yandan da transfer çalışmalarına devam ediyor. İskelet kadrosunu muhafaza eden ve bazı oyuncularla yollarını ayıran kırmızı-beyaz-siyahlılar transfer çalışmalarında nokta atışı yapmaya başladı. Kaleye Ebru Yancı’yı transfer eden Ünye Gücü FK, stoper ve ön libero mevkinde forma giyen Trabzon Denizüstüsporlu Gizem Yazıcı ile anlaşmaya vardı. 2001 doğumlu Gizem Yazıcı, Trabzon İdmanocağı’nda futbol yaşantısına başlarken Denizüstüspor’da yıldızı parladı. Kuvveti ve çabukluğu ile dikkatleri çeken genç oyuncu Kadınlar 3.Lig’de 41 maçta forma giydi ve 8 kez rakip fileleri havalandırdı.

Amacım Ünye Gücü Forması ile Milli Olmak

Ünye Gücü FK ile anlaşmaya varan Gizem Yazıcı, en büyük amacının Milli Takımda forma giymek olduğunu belirtirken Ünye Gücü FK forması ile bu sezon gerçek gücünü göstererek Milli Takıma yükselmek istediğini söyledi. Ünye Gücü FK Kadın Futbol Takımı ile ilgili eski takım arkadaşlarından çok iyi bilgiler aldığını da sözlerine ekleyen Gizem Yazıcı, en çok da Ünyeli sporseverlerin takımlarına olan desteğini duyduğunu, kalabalık seyirci önünde futbol oynamanın kendisini çok mutlu edeceğini ifade etti.

Gizem Bildiğim Oyuncu

Ünye Gücü FK Kadın Futbol Takımı Teknik Sorumlusu Muhammet Kışla, Gizem Yazıcı transferine değinirken oyuncuyu 3 yıl önce Giresun’da Genç Kızlar Türkiye finalleri müsabakalarında izlediğini ve çok beğendiğini, hatta kendisine seni bir gün takımımda görmek isterim dediğini ifade etti. Gizem Yazıcı’nın özellikle savunma hattında takıma çok katkısı olacağını sözlerine ekleyen Muhammet Kışla, “Bazı oyuncularımızla yollarımızı ayırmıştık. Şu an iskelet kadromuzu koruduk ama takviyelere ihtiyacımız var. En önemli sorunumuz kaleci transferiydi. Görüştüğümüz hatta prensipte anlaştığımız oyuncular vardı. Gelinen noktada bir dönem milli takım forması da giyen Ebru Yancı ile anlaşarak kaleci sorunumuzu çözdük. Ebru’nun yanı sıra da yedek kalecimiz Miray Gülsüm Kacak yavaş yavaş tecrübe kazanıyor bu da kalede bir rekabet olacağını gösteriyor. Savunma hattında çabuk ve dayanıklı bir oyuncuya ihtiyacımız vardı. Gizem Yazıcı ile de anlaşarak bunu da çözmüş olduk”

Transferde acelemiz yok

Transfer çalışmalarında aceleci davranmayacaklarını ifade eden teknik sorumlu Muhammet Kışla, transfer listelerindeki oyuncularla anlaşma zemini bulduklarında da bir an önce takıma katmak istediklerini söyledi. Kışla açıklamasını şu cümlelerle sürdürdü. “Her gün değişik kulüplerden oyuncular bizim takımda oynamak istedikleri yönünde bizlere ulaşıyorlar. Bu işin güzel yanı. Demek ki kulüp olarak oyuncuların oynamak için can attığı bir yapıya ve konuma gelmişiz. Ünye Gücü FK’da oynamak artık her oyuncuya nasip olmaz diyorum. Bizim hedeflerimizle örtüşecek nitelikte kaliteli oyuncularla yola devam edeceğiz. Şu an ismini açıklayamayacağım prensipte anlaştığımız oyuncular var. İki gün sonra kamuoyuna açıklayacağım çok önemli bir oyuncumuz olacak. Dediğim gibi çok fazla oyuncu transferi yapmayacağız. O nedenle nokta atışı yapacağız. Acelemiz de yok. Bu ligin üstünde bir takım olacağımızın müjdesini verelim, transferin son gününe kadar bekleyeceğimiz oyuncu da var. Bizim için bu sezon işi şansa bırakmama sezonudur. Ünye Şehir Stadı’nda bambaşka bir rüzgar esecek, Ünyeli sporseverler maçları iple çekecekler. Sahadaki mücadelemizin yanı sıra kadınlarımız için bir takım etkinlikleri de düşünüyoruz. Herkes bizi izlemeye devam etsin.”

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P