eskort samsun

ÜNYENETHABER

Maksimum Kalite, Minimum Fiyat “Ja Ja Food Express”

Maksimum Kalite, Minimum Fiyat “Ja Ja Food Express”
05 Ekim 2019 - 5:54

Ja Ja Food Express kaliteli malzemeden yapılan ürünleri, damakta farklı tatlar bırakan lezzetleri ve minimum fiyatlarıyla Ünye Büyük Cami karşısında açıldı.

Girişimci iş adamları Cihan Çakır ve İbrahim İşçi ortaklığıyla Ünye’de hizmet vermeye başlayan Ja Ja Food Express’de döner, tost, hamburger, köfte, sosisli ve Ja Ja’ya özgü farklı lezzetler ile bütün Ünyelileri bekliyor.

Maksimum kalite, minimum fiyat ilkesiyle hizmete girdiklerini ve herkesin Ja Ja Food Express’den rahatça faydalanabileceğini belirten Ja Ja Food Express İşletmesi Ortaklarından Cihan Çakır; “Ben ve İbrahim İşçi  Ünye’de çok uzun yıllardan beri ticaretle uğraşmaktayız. İbrahim Bey emlak ve inşaat işiyle uğraşıyor, bende medya sektörüyle uğraşıyorum. Bunların yanında yeni bir sektöre girmek istedik ve Ünyemize renk katmak adına ulusal markalardan Ja Ja ismini getirdik. Ja Ja Ünye Büyük Cami karşısında hizmete girdi. Burada ağırlıklı olarak self servis ve hazır paket ürünlerimiz olacaktır. Döner, tost, hamburger, köfte, sosisli ve Ja Ja’ya özgü tatlar burada bulunacaktır. Bizim buradaki gayemiz ürünlerimizi en kaliteli malzemeden yapıp, düşük fiyatlı olarak vatandaşlara sunmaktır. İnsanların bu zamandaki ekonomik sıkıntılarını ve alım güçlerinin daraldığını bildiğimiz için bu şekilde bir gaye edindik. Bizler burada en iyi hizmeti verip, sürümden kazanacağız. Maksimum kalite, minimum fiyat ilkesiyle hizmete girdik. Bütün halkımızı ve öğrencilerimizi dükkanımıza bekliyoruz. Fiyatlarımız ve kampanyalarımız www.jajaexspress.net internet sitesinden öğrenilebilir. Şimdiden Ünyemize hayırlı uğurlu olsun. Bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

İçinde kaliteden ödün verilmeden hazırlanan farklı lezzetlerin bulunduğunu belirten Ja Ja Food Express İşletmesi Ortaklarından İbrahim İşçi; “Öncelikle Ja Ja Food Express’in Ünyemize ve Ünye’de yaşayan vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. İçinde kaliteden ödün verilmeden hazırlanan farklı lezzetlerin bulunduğu Ja Ja Food Express’i, bütün vatandaşların gelip yemek yiyebileceği bir yer olarak oluşturduk. Fiyatları en düşük seviyelerde tutarak bütün Ünye’ye hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Bugünde açılışımızı gerçekleştirdik. Burada emeği geçen herkese teşekkür ederek bütün Ünyeli vatandaşlarımızı Büyük Cami karşısında bulunan Ja Ja Food Express’e bekliyoruz.”diye konuştu.

Ja Ja Food Express Adres: Kaledere Mahallesi Büyük Cami Caddesi Cami Karşısı

Sipariş Tel: 0(452)323 42 44

Ja Ja Food Express Website: www.jajaexspress.net

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-