eskort samsun

ÜNYENETHABER

NG KÜTAHYA SERAMIK 230. MAĞAZASINI ÜNYE’DE AÇTI

NG KÜTAHYA SERAMIK 230. MAĞAZASINI ÜNYE’DE AÇTI
15 Ekim 2019 - 16:13

Türkiye çapında sahip olduğu en yaygın mağaza ağı ile sektörün lideri konumunda olan NG Kütahya Seramik, 230. mağazasını Ordu’nun Ünye İlçesinde hizmete açtı.

Mağazanın açılış törenine; Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları ve inşaat sektörünün temsilcileri ile davetliler katıldı.

Yoğun katılımın olduğu açılış töreninde NG Kütahya Seramik’in iş ortağı Ünye Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Külük, NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral,  Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ile Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney konuşma yaptı.

NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral konuşmasında, “Bugün böyle bir vesile ile aranızda bulunmak, Ülkemizin çok müstesna bir bölgesi Karadeniz’imizin incisi Ünye’de, ekonomimize kazandırmak üzere hazırlamış olduğumuz mağazamızın açılışında sizlerin katılımıyla güç almak, kuvvet almak bizleri cesaretlendirdi. Bizlere bu cesareti verdiğiniz için sizlere teşekkürlerimi sunuyorum.

NG Kütahya Seramik olarak, sizlerden aldığımız güç ile yatırımlarımıza devam ediyor, ihracat ile ekonomimize katkı sağlamak için çalışıyoruz. Ünye’mize böyle bir mağazayı kazandıran Orhan Bey’e ve Yalçın Bey’e  teşekkür ediyor, hayırlı ve uğurlu olsun diyorum.” ifadelerine yer verdi.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı konuşmasında; “İnşaat Sektörünün daralmaya girdiği süreçte, böyle bir mağazayı Ünye’ye kazandıran Orhan ve Yalçın Külük kardeşlerini tebrik ediyorum. Yönetim Kurulu Başkanımızdan, Ünye’yi böyle kaliteli ürünlerle birleştirme noktasında güzel hizmetler yaparken aynı zamanda fiyatlarında uygun olmasını özellikle talep ediyorum.” dedi.

Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney’de “NG Kütahya Seramik Ünye Şubesi’nde, vitrininden, görselinden ve içerisinde girdiğinizde adeta bir sanat galerisi gibi gezmekten keyif alacağınız, ihtiyaçlarınızı karşılarken aynı zamanda sosyalleşip ufkunuzun açılacağı muhteşem bir konsept yakalanmış. Bu konuda özellikle yönetim kurulu başkanımızı ülkem adına tebrik ediyorum, hayırlı ve uğurlu olsun.’’ açıklamasında bulundu.

NG Kütahya Seramik Ünye Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Külük konuşmasında, ” 15 yıldır bu sektörün içerisindeyiz. Ünye piyasasında inşaat yapıyoruz. Kütahya Seramik’in ana bayiliğini aldık ve güzel bir showroom mağazası açtık. İnşallah daha iyilerini yapacağız.

Ünye’de 2 tane mağazamız var. Burası yaklaşık 1000 metrekare diğer mağazamız ise 300 metrekare alanda. 20 personelimiz ile beraber işimizi götürüyoruz. Ordu genelinde tek bayiyiz ve bölgemize hitap ediyoruz. Geçen yıl yapmayı planladığımız açılışı ekonomik sıkıntılardan dolayı bu yıla erteledik.

Kütahya Seramik’in güzel çeşitliliğinin olmasız ulaşılamayacak ebatların ve güzel tasarımlarının olması onu ulaşılamaz yapıyor. Bundan dolayı bizimde tercihimiz o oldu.” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-