eskort samsun

ÜNYENETHABER

Köfteci Yusuf Ünye’de Hizmete Girdi

Köfteci Yusuf Ünye’de Hizmete Girdi
23 Ekim 2019 - 1:05

Markasının temelini 1996 yılında İznik’te minik dükkanıyla atan ve Türk mutfak kültürünü markasına yansıtan Köfteci Yusuf, Ünye 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda hizmete açıldı.

Zengin ve eşsiz lezzetleri, hijyene önem veren anlayışı, üst düzel gıda güvenliği ve “taze lezzetleri, esnaf ilgisiyle hızlı ve hesaplı sunarak müşterilerini memnun etmek” amacıyla hareket eden Köfteci Yusuf, Ünye 15 Temmuz Demokrasi Meydanı 2. katında hizmete girdi.

Avrupa standartlarında Türkiye’nin en büyük köfte fabrikası unvanına sahip tesisinde en son teknolojiyi kullanarak ürünlerini soğuk zincir kırılmadan günlük olarak sevk eden Köfteci Yusuf’da, köftenin içeriği yüzde 70 dana eti, yüzde 30 kuzu eti, ekmek, pul biber, beyaz soğan ve tuz kullanılarak hazırlanıyor. Köfte ile birlikte diğer ızgara ürünlerinin de misafirleri ile buluşturan Köfteci Yusuf, yemekte kaliteye önem verenlerin vazgeçilmezleri arasında yerini alıyor.

Köfteyi ve diğer ızgara ürünlerini misafirlerine sunarken, nezih ve kaliteli bir hizmet sunmayı kendine ilke edinen Köfteci Yusuf, insanlara evlerindeki rahatlığı restoranlarında sağlıyor. Kendine özgü restoran konsepti, hijyen önceliği ile birlikte kalite ve hızdan da ödün vermeyen Köfteci Yusuf, zamanın önemini bilerek, iş planını bu bilinçle gerçekleştiriyor.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-