eskort samsun

ÜNYENETHABER

MAHALLELİNİN ÇİLESİ YILLARDIR SÜRÜYOR

MAHALLELİNİN ÇİLESİ YILLARDIR SÜRÜYOR
27 Ekim 2019 - 23:27

Ünye’nin Sahilköy Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar, her yağmurda evlerini su basmasından şikâyetçi.

Sahilköy Mahallesi’nde altyapı ve kanalizasyon sisteminin olmaması, mahalledeki evlerin, yolların ve bahçelerin yağan yağmur sonrası sular altında kalmasına neden oluyor.

Sahilköy Köyü Sahilköy Mahallesi No:17’de ikamet eden Ülkü Karadeniz, konu ile ilgili gazetemize yaptığı açıklamada sıkıntılarının giderilmesi noktasında yıllardır Ünye Belediyesi’ne ve Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne müracaatta bulunduğunu belirtti.

10 yıldır devam eden bu sıkıntının ortadan kalkması için yetkililere seslenen Ülkü Karadeniz şöyle konuştu;

“Yağmur suyu sorunu 10 yıldır devam ediyor. Ben her sene CİMER’e yazıyorum, Ünye Belediyesi’ne dilekçe veriyorum, Fen İşleri Müdürlüğünü telefon ile arıyorum. Fakat hala sorunumuz çözüme ulaşmış değil.

Evimiz her yıl sular altında kalıyor. Mahallemizde altyapımız ve kanalizasyon sistemimiz yok. Ünye Belediyesi Fen İşlerini aradığım zaman beni Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne yönlendiriyorlar. Ordu Büyükşehir Belediyesi’ni aradığımda ise her defasında 2-3 kişilik ekip gelip bakıyor ve buraya proje lazım diyorlar. Ben ve komşularım bu sıkıntıyı her sene yaşıyoruz ve bizi hep geçiştiriyorlar. Önümüz kış. Bizim için yine uykusuz ve huzursuz günler başladı. Yetkililere sesleniyorum lütfen bize bir çözüm bulsunlar.”

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-