eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ak Kadrolar Pelitliyatak’a Çıkarma Yaptı

Ak Kadrolar Pelitliyatak’a Çıkarma Yaptı
26 Mayıs 2015 - 12:44

Ak Parti Pelitliyatak’ta Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışını gerçekleştirdi.

11350567_1448854685409615_5116804037688753297_n

Ak prti İlçe Başkanı Arif Ergün, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ve Partide çeşitli kademelerde görev yapan üyeler bu gün Pelitliyatak Mahallesini ziyaret edip vatandaşlarla hasbihal yapıp ,Seçim İrtibat Bürosunun açılışını gerçekleştirdiler.

Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışı gerçekleştirildi.Numan KurtulmuÅŸ

Tek tek vatandaşlarla ilgilenen ekip, kurduğu standla Pelitliyataklıları partiye üye de yaptılar.
Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışını da gerçekleştiren Ak Ekip vatandaşların talep ve isteklerini de dinleyip not aldı.

Ak Parti İlçe Başkanı Arif Ergün; Değerli Pelitliyataklı kardeşlerim. 7 haziranda bir seçime gidiyoruz. Bu seçim ülkemiz için çok önemli olduğu gibi yöremiz için de çok önemli. Çünkü bu seçimde sizlerin hemşerisi bir abiniz Numan Bey Ordu ilimizde liste başı. Onun için bazı bizlerin gücünün yetemediği bazı problemlerimizin çözülebilmesi adına Başbakan Yardımcımıza destek olmalıyız. Onu Ankara’ya güçlü göndermeliyizki büyük fotoğrafta her zaman yerimizi hak ederek alabillelim dedi.

yunus_emre-21-214x300Belediye Başkanımız Ahmet Çamyar’da yaptığı konuşmada, Değerli komşularım ablalarım abilerim kardeşlerim. Bu kardeşiniz hepiniz biliyorsunuz sizlerin de desteğiyle Ünye Belediye Başkanlığına seçildik. Seçildikten sonra hemen kolları sıvayıp çalışmalarımıza başladık. İnşallah özellikle kırsal kesimde hem Büyükşehir Belediyemizin hem de İlçe Belediyemizin çalışmaları kendini yavaş yavaş göstermeye başladı. İlçemizin her tarafı masaya yatırılmış durumda. Her nokta ile ilgili hem Büyükşehir Belediyemiz hem de İlçe Belediyemiz bu yılın planlamalarını yaptı. İnşallah hep beraber daha iyi günler için çalışıp halkımızın istekleri doğrultusunda sizlere hizmet edeceğiz. Siz bu ekibe güvenin.Bu ekibin dili hizmet dili. Bu ekibin gönlü sizlerle. 7 Haziran da hep birlikte sandığa gidip hizmet erlerinden yana tavrımızı oylarımızla destek vererek ortaya koyalım. Hep birlikte 5te5 yapıp bu hizmet kervanını onurlandıralım dedi

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-