eskort samsun

ÜNYENETHABER

Saadet Partisi Kongreye Gidiyor

Saadet Partisi Kongreye Gidiyor
01 Kasım 2019 - 0:05

Saadet Partisi tek adayla genel başkanlık seçimine gidiyor.

Çakır Medya Genel Yayın Yönetmeni Cihan Çakır’ı ziyaret eden Saadet Partisi Ünye İlçe Başkanı Özgür Şahin, 3 Kasım 2019 Pazar günü Ankara Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak 7. Olağan Büyük Kongreye Ünye halkını davet etti.

Başkan Şahin Partisi’nin 7 Olağan Büyük Kongresi’nde Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun tek aday olacağını belirtti.

Ankara Arena Spor salonunda gerçekleşecek kongreye gitmek için 2 Kasım saat 23:00’da Saadet Partisi Ünye İlçe Başkanlığı binası önünden araç kaldırılacağını ifade eden Başkan Özgür Şahin 7. Olağan Büyük Kongre ilişkin şu açıklamalarda bulundu;

“Saadet Partisi olarak 7. Olağan Büyük kongremizi gerçekleştireceğiz. 6. Olağan Kongremizin üzerinden bu zamana yaklaşık 3 yıl gibi bir zaman geçti. Bu 3 yıllık zaman zarfı içerisinde genel merkezimizin 1 referandum, 1 Cumhurbaşkanlığı seçimi, 1 genel seçim, 1 mahalli idareler seçimi ve yenilenen İstanbul mahalli idareler seçimi olmak üzere toplam 5 tane seçim geçti.

7. Olağan Kongremiz 3 Kasım Pazar günü saat 10:00’da Ankara Arena Spor Salonunda gerçekleştirilecek. Bu kongre ile ilgili Ordumuz başta olmak üzere Ünye teşkilatımız hazırlıklarını tamamladı. İnşallah 2 Kasım Cumartesi akşamı saat 23:00 itibariyle hamboğazındaki parti merkezimiz önünden Ankara’ya hareket edeceğiz. Bizimle beraber kongremize teşrif etmek isteyen tüm kardeşlerimizi 2 Kasım saat 23:00 itibarıyla Parti binamızın önüne bekliyoruz. 7. Olağan kongremizin inşallah Türkiye’nin gelişmesinde ve kalkınmasında ciddi manada katkı olacağını düşünüyorum.

Saadet Partimiz inşallah kutuplaştırmanın, ötekileştirmenin, kamplaştırmanın olmadığı, herkesim birbiri ile kucaklaştığı ve herkesin birbiriyle konuşabilecegi bir ortama vesile olur. Bunu başta Genel Başkanımız yapıyor. Genel Başkanımız başta Cumhurbaşkanı olmak üzere ana muhalefet partisi ve muhalefet partileri liderleri ile görüşüyor. Ayrıca Genel Başkanımız, ülkemizde ve coğrafyamızda yaşanan sıkıntıların giderilmesi noktasında hem sorunları konuşmak hem de çözüm yollarını ortaya koyma anlamında ciddi bir çalışma içerisindedir. ” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-