eskort samsun

ÜNYENETHABER

Hamza Alp’ten Yalanlama

Hamza Alp’ten Yalanlama
31 Ekim 2019 - 18:26

Ünye 1957 Sporda sular durulmuyor. Kadro dışı kalan futbolcuların zehir zemberek açıklamasının ardından Başkan Hamza Alp basın açıklaması yaparak iddialı açıklamalarda bulundu.

Ünye 1957 Spor Kulüp Başkanı Hamza Alp;

“Son iki gündür takımımızla ilgili kamuoyunu meşgul eden konular var. Kamuoyunu meşgul eden konu, yönetim kurulunun almış olduğu bir karardır.  Bu arkadaşlar son 2 gündür kamuoyunu meşgul etmişlerdir. Son 2 günlük performanslarını sahada gösterselerdi Ünye 1957 Spor’un durumu bugün bu halde olmazdı.

Biz görevi devir aldığımızda İstanbul kanadı ile birlikte yolumuza devam ettiğimizi söylemiştik. Ne yazık ki Afyon kampından sonra bu birlik ve beraberlik dağılmıştır. İstanbul kanadının bu takıma vereceği çok şeyler vardı. Tabii kendileri bazı şeyleri mazeretler göstererek takımdan ayrıldılar. Bizde istifa etsek Ünye Spor maalesef Lige çıkamayacaktı. Bizde bu yükün altında kalmamak adına görmüş olduğunuz gibi arkadaşlarla birlikte yolumuza devam ettik.

Futbolcularımızın ve burada çalışanların maaşlarının verilmediği yönünde konuşmalar var. Biz futbolcularımızın hiçbirine transfer parası veremedik. Durumumuz belliydi. Galibiyetlere ve beraberliklere pirimimiz var dedik. Biz galibiyetimiz ve beraberliğimizin olmamasına rağmen insani olarak iki defa takıma prim dağıttık. Bunlar da kayıtlarda mevcut. Futbolcu arkadaşlarımızın aldıkları paralarla alakalı imzaları vardır. Ayrıca 3 aydır içeride mutfağımız var ve mutfağımızda üç öğün yemeğimiz mevcuttur. 3 aydır biz arkadaşlarımı burada doyurmasaydık onlar zaten daha ilk günden takımı terk ederlerdi.

Bazı arkadaşların büyüklere giderek takım ile ilgili uygunsuz laflar söyledikleri bizlerin kulağına geliyor. Belediye başkanına gidip durumu anlatmışlar. Belediye Başkanı da bunlara “Eğer bu yönetim istifa ederse takıma 150-200 Bin Lira yardım ederiz. Murat Ülgen’i başa getirir Ünyeli futbolcularla yolumuza devam ederiz” demiş. Ben buna inanmıyorum. Bu bir dedikodudur. Biz belediye başkanımızla ve kaymakamımıza istişarelerimizi ve durum değerlendirmelerimizi haftada bir yapıyoruz. Belediyemizin durumu ortada kaymakamlığımızın durumu da zaten belli. Biz organizasyonları zaten belediye başkanımızla, kaymakamımız ve iş adamlarımıza birlikte yapıyoruz. Ama bunları onlar bilmedikleri için kendilerince bir şeyler uyduruyorlar.

Şu anki mevcut kadromuzda bulunan oyuncularımızı arayarak ‘Siz antrenmana çıkmayın, hep beraber kaymakamımız ve belediye başkanımızın yanına gidelim. Bu yönetim patlatalım. Daha güzel günler bizlerin olacaktır’ diyerek mevcut futbolcuları kışlıklarını biliyoruz. Kimin aradığı önemli değil. Buradaki futbolcu arkadaşlarımız da ‘Biz Ünye 1957 Spor’un formasını terletmeye geldik. Biz şu anda buradayız. Bu şekilde devam edeceğiz. Yönetim bizi buraya getirdiyse futbolumuzu oynarız’ dediler. Ve kendileri şu anda gördüğünüz gibi Ünye Sporun formasını terletmek için buradalar. Başta da söylediğim gibi Bu arkadaşlar bu performanslarını sahada gösterselerdi takımın durumu şu anda bu halde olmazdı. Kamuoyunu yanlış söylemlerle meşgul etmelerini istemiyoruz.

Biz de istifa etmeyi, kongre kararı almayı biliyoruz. Ama bunun yeri ve zamanı var. Üç beş kişi istifamızı istediği için biz istifa etmeyiz. Biz işimize baktığımız için sustuk ve Ünye sporu mevcut durumdan kurtarmak için çaba sarf ediyoruz. Hiç şu ana kadar yapılmayanları yaptık. Kim takıma ne kadar para verdi ise bunu internet ortamında yayınladık. Birkaç yerlere kendinize has borçlarımız var. Bu borçlar Ünye Spor için yapıldı. Biz en iyisini yapacak olan biri varsa kongreye gelir, Başkanlığı alır, Ünye 1957 Spor’u devam ettirir. Biz destek vermeye hazırız. Çünkü konu Ünye ve Ünye 1957 Spor. Ama siz konuyu şahsileştirmişsiniz. Bu arkadaşlar yönetime kafa kaldırmışlar Eğer yönetim sizi kadro dışı bırakmışsa bir sebebi vardır. 3-5 gün sonra neyin ne olduğu ortaya çıkacak.

Giden futbolcuların yerine futbolcu var mı diye sorular geliyor. Ünye 1957 Spor’un hiçbir zaman futbolcusu bitmez. Ünye’nin gençleri burada oynamaya devam ederler. İnşallah Ünye sporu istediğimiz seviyeye hep birlikte çıkaracağız.” Dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-