eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ünye 1957 Sporu Provoke Edenler Var

Ünye 1957 Sporu Provoke Edenler Var
31 Ekim 2019 - 18:59

Bugün Ünye 1957 Spor’da hareketli saateler yaşandı. Kulüp Başkanı Hamza Alp’in yapmış olduğu basın açıklamasının ardından konuşan Takım Kaptanı İsmail Karayiğit’in açıklamaları bomba gibi patladı.

Karayiğit yaptığı açıklamada takımın bazı kişiler tarafından provoke edilmek istendiğini belirterek şu açıklamalarda bulundu;

“Ünyespor amatör bir kulüp. Hepimiz buraya mücadele etmeye geldik. Burada kimsenin derdi para pul değil. Burada arkadaşlarımız dün akşam arandı. Arkadaşlarımızda direkt bizi arayıp çağırdılar, durumu izah ettiler. Bizde geldik, istişare yaptık. Onlara ‘Biz işimizi yapmaya geldik’ demelerini istedim.

Burada hepimiz Ünye 1957 Spor için varız. Kulüpte yemek yok, su yok diyorlar. Her şey dört dörtlük değil ama kimse aç da kalmadı açıkta da kalmadı. Herkes elinden geleni yapıyor. Biz burada bir aileyiz. Bu aileyi bölmeye kimsenin gücü yetmez. Takımımızdan ayrılan Sedat Eren adında menajer bir arkadaş var. Bu arkadaşlar da onun aracılığı ile bu takımı bölüp ilk önce yönetimi sonra da takım için faydalı olan herkesi yok etmeye çalışıyorlar.

Büyük Kaptan Özay, takımı buraya çağır ama İsmail’i çağırma diyorlar. Bunu yaparsanız akşam sizi alem var, votka var, şarap var diyorlar. Onlarda gidiyor 13-14 yaşındaki çocukları kapalı spor salonunun etrafında içirip stada getiriyorlar. Onlar gerçek taraftar değil, onlar bu armayı ve bu formayı satan kişilerdir. Bunları yapan kişiler Musa Dolma ve Onur Argun’dur. Bizi gerçek sevenler Merzifon maçında tribünde Ünye diye bağıran kişilerdir. Onlar gerçekten bize destek olsalardı biz Merzifon maçında 3 puan alıp sahadan ayrıldık.

Ben burada bulunan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ünye 1957 Spor yaşamaya devam edecek. Yarın burada bende yönetimimizde burada olmayabilir ama Ünye 1957 Spor her zaman kalıcıdır.” Dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-