eskort samsun

ÜNYENETHABER

“Gelecek İçin Öğrenmek” Sınav’la Başladı

“Gelecek İçin Öğrenmek” Sınav’la Başladı
05 Kasım 2019 - 10:58

Erasmus projesi kapsamında gelecek için hayata geçiren Sınav Koleji bu gün tüm katılımcı ülkelerle beraber ilk toplantıyı Ünye’de gerçekleştirdi.

İspanya, Litvanya, Romanya ve Çek cumhuriyeti olan 4 dost ülkeden 12 eğitimci ile Ünye Sınav Koleji öğretmenleri gelecek için öğrenme startını verdi. Proje açılış kahvaltısına Kaymakam Ümit Hüseyin Güney, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, Ünye Belediye Başkan Vekili Orhan Güler katıldı. Sınav kolejinin bu projesine ise herkes destek vererek başarı ve tebriklerini iletti.

Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney: “Ben sizleri Ünye’de görmekten ve sizleri burada ağırlamaktan son derece memnun oldum. Bilim evrenseldir, eğitim de başlı başına bilimin konusundur. Tarih boyunca bilimin gelişmesinde medeniyetlerin, ülkelerin birbirlerini etkilemesi ve birbirlerinin tecrübelerinden etkilenmeleri süregelmiştir. Türkiye bulunduğu coğrafya neticesinde tarih boyunca medeniyetlerin kesiştiği bir konumda olmuştur. Bir çok medeniyetten önemli izleri ve birikimleri ülkemizde bulabilirsiniz. Erasmus Projeleriyle ülkelerin birbirlerine karşı olan önyargıların ortadan kalkacağına inanıyoruz. Bizler bu projeler sayesinde hem birbirlerimizi daha iyi tanıyacağımızı hem ülkeler arasındaki farklılıklardan istifade edeceğimizi inanıyoruz. Bu projede emeği geçen herkesi tebrik ediyorum ve projenin amacına uygun bir şekilde gerçekleşmesini temenni ediyorum.”dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-